2777
2789

چند روز پیش شوهرم حرفه خاهرشو اورد به من گفت، که خیلی جریانش مفصله و اینا اصن مهم نیس.

خاهرش وقتی فهمید زنگ زد به شوهرم گفت توی بی عرضه چرا رفتی حرف منو به اون دختره ی هفت پشت غریبه زدی و کلی فحش به من بست..

دهن لقیه داداششو گزاشت پای من..

بعدم گف الان زنت از همه جا خبر داره و با دمش گردو میکشنه از بدبختی من...

منم گوشیو گرفتم از خودم دفاع کنم، کلی جیغ جیغ و کرد و فحش داد بعدم یهو برگت گف شوهرت جلو همه گفته من به زور دارم زنمو تحمل میکنم 😔

این حرفش از همه بیشتر منو سوزوند، الان چند روزه تو فکرم...خاک برسرش کنن خودش اروم و قرار نداره و شوهرش خون به جگرش میکنه، میخاد ذهن منم مشغول کنه مث خودش شم

خیلی حرفش ذهنمو مشغول کرده😔

واقعا نمیدونم چه جوری حرفشو از ذهنم پاک کنم

فحشاش و تهمتاش به کنار

۸ سال با حرفای مفتش و حسودیاش مارو از چشم هم انداخت به کنار...

الان این حرفش خیلی بدجور منو سوزونده، با این که اون روزی ک شوهرم این حرفو زد  باهم قهر بودیم ، گفتم از رو عصبانیت گفته شاید، ولی بازم دلم اروم نمیشه،هی میاد تو ذهنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتش کنه ، هرکاری میکنه مارو بندازه به جون هم😢الان چیکار کنم؟همش دارم کارای شوهرمو میزارم زیر ...

به این فک کن میخواسته ک ارامش ازت بگیره الانم موفق شده اگه میخوای راحت زندگی کنی کارای شوهرتو زیرذره بین نزار اتفاقا با شوهرت خیلی مهربونتر رفتار کن و بزار به گوشش برسه ک حرفاش تاثیری ک نداشته هیچ تازه باعث شده بیشتر حواست به زندگیت باشه و نزاری حرفای بقیه ارامشتو بگیره

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
چرامگه زندگیش چی شده

شوهرش خیانت کرده بود، اومد ب شوهرم گف، منم یکم از پیاماشونو اتفاقی خوندم بعد از خودش پرسیدم ، اونم گف جریانو...

تازه خوده زنیکه چند روز قبل تر اومد بهم گفت میخام گوشیشو چک کنم بهش مشکوکم، بلد نیستمو فلان(زیاد ب گوشی وارد نیس)

گف راهنماییش کنم و چنتا نرم افزار جاسوسی براش بریزم، 

خودش نصف جریانو بهم گفت، شوهرمم ک فهمید من تا حدودی خبردارم بقیه ی جریانو گفت، 

حالا این وحشی شد و منو بست به  فحشو ...

اونوقت اون از کجا فهمید داداشش حرف اونو پیش تو زده

جریان یکم پیچ داره😞طولانیه

دخترش داشت حرف میبرد میاورد، میگف شوهرت گفته فعلان ، گفته بهمان

منم گفتم لازم نکرده حرف ببری بیاری، یکم پا گزاشت رو دمم، منم گفتم من از کارای بابات با خبرم، همه مشکلات دارن لازم نکرده اتیش بیار باشی..

خواهر شوهر منم همینطوره از روز اولی که ماعقد کردیم همینجور بیخودی بامن دشمنه با اینکه از نظر قیافه از من خیلی پایینتره اما مدام از من عیب و ایراد میگیره میگن میمون هرچی زشت تر بازیش بیشتر 

منم دیدم به شوهرم پیام داده که چرا بحرف زنت میکنی و چرا ازش تعریف کردی و چرا طرفداریشو کردی

حتی چند وقت پیش یه اختلافی بینشون پیش اومده بود زنگ زد بمن فحش داد عوضی منم هرچی لایقش بود بهش گفتم چون پدرمو دراوردن تو این چند سال

فقط یه سوال تا الان نشده دل ات پر بشه از شوهرت به کسی گله بکنی ۱۰۰درصد شده فقط اون شنونده باید عاقل باشه فضول نباشه منظورم اینه که شوهرت اگه همچین حرفی زده اون خواهر احمقش چرا میگه من خودم عاشق شوهرمم اما گاهی از دستش عصبانی مبشم به خواهرم میگم کاش زنش نمیشدم ۱۰بعد یادم میره بابا شوهر تو هم اگه همچین حرفی  زده اون خواهر فضولش قصدا به ات گفته من جات بودم اصلا اهمیت نمیدادم