2777
2789
عنوان

خانومایی که آی وی اف کردین بیاین سوال دارم😊😊😊😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 62 پست
چجوری یعنی جنین پسر نداشت؟ عزیزم ان شاالله ک باردار بشی و نینیت بمونه برات گلم

نه همه تخمکاش بعد لقاح جنین دختر شد

یا ممکنه جنیست دلخواه باشه کیفبت بالا نداشته باشه

این یعنی تو کار خدا دخالت نکنیم بهتره

ممتونم عزیزم روز پنجمه انتقآلمه دعام کن

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واای یا خدا مگه مقصرشمابودی؟

نه والا

خب مگه دست ماست؟!! 

بخدا صد در صدی نیست

مگه خداییم

حالا اگه قدیم پسر میخاستن به خاطر این بود که فکر میکردن دختر مال مردمه و پسره که براشون میمونه و کمک حالشون میشه

الان دیگه فرقی نداره فقط باید فرزند صالح تربیت کنیم

البته این نظر منه...قصد جسارت به کسیو ندارم

خب پس می ارزه ۳۰‌ملیون تازه شایدم دختر بشه؟ خب از روش دیگه جلو برو منم همین کارو کردم

چ روشی

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
دقیقا دکتر منم حرف شمارو زد . گفت ای وی اف هم صد درصدی نیست ک جنسیت دلخواهت بشه ولی به هرکی میگم باو ...

اره دیگه

بستگی داره

به نظرم ای وی اف برای کساییه که واقعا مشکل دارن تو باردار شدن وگرنه چه فرقی داره بچه چی باشه

شایدم چون مجردم اینطور میگم که فرقی نداره..نمیدونم واقعا

میدونین من میترسم نگیره بعد اینهمه پول ب فنابره

دقیقا من چون همسرم مشکل اسپرم داشت مجبور بودم ivfکنم ۵تومن دادم برا تعیین جنسیت از۶تا جنینم ۴تاش پسر بود دوبار انتقالشون دادم هربار دوتا ولی نگرفت.۲۰میلیون پولم هدر رفت. کلیم دکتر رفتم آمپول و قرص و سونوگرافی.خیلی اذیت شدم.

اگه مشکل نداری خیلی از دکترا تعیین جنسیت انجام میدن با تغذیه. ۳ماه قبل بارداری برنانه غذایی میدن از زو تاریخ تخمک گذاری روز اقدانو مشخص میکنن. این خیلی بهتر و بی دردسر تره.کساییکه اونده بودن نتیحه گرفته بودن.

دکتر مژگان یزدیان میدونم انجام میده.مطبش نوابه

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
اره دیگه بستگی داره به نظرم ای وی اف برای کساییه که واقعا مشکل دارن تو باردار شدن وگرنه چه فرقی دا ...

نه واسه خیلی ها فرق ندارن . اوناهم ک دوس دارن یه جنسو واقعا سخته . مثل منو همسرم . ادم دور از جون بقیه دیوونه میشه باید بی اهمیت باشه از اول برا ادم

امید زندگیم دوقلوهام😍 

مبدونم همتون از همتون باسواد ترید

ولی تا جایی که من میدونم جنسیت جنین به مرد بستگی داره چون کروموزم اقا x_yهستش ولی ماله خانم هردوx_xهستش

اگه کروموزم حاوی yبه تخمک برسه ولقاح انجام بشه جنین پسر ودر غیراین صورت دختره

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
قرص و امپول و روز تخمک گذاری همراه طب سنتی 

جواب گرفتی؟؟

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎