2777
2789
عنوان

خانومایی که آی وی اف کردین بیاین سوال دارم😊😊😊😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 62 پست
هنو نمیدونم ولی باردارم

انشالله همونی ک میخوای بشه

میشه درباره کارایی ک کردی واسم توضیح بدی طب سنتی

پسرمیخواستی؟

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
نه واسه خیلی ها فرق ندارن . اوناهم ک دوس دارن یه جنسو واقعا سخته . مثل منو همسرم . ادم دور از جون بق ...

اره درست میگی..بستگی به اول اولش داره

اخه الان گفتی یاد یه همکارم افتادم که خیلی پسر دوست داشت چقدر رژیم های مختلف میگرفت اما در آخر بچه اش دختر شد و کل بارداریشو با ناراحتی و فکر سقط کردن بچه اش گذروند...چقدر خودشو اذیت میکرد که بچه سقط بشه و نشد...همشم میگفت بدم میاد ازش کاش به دنیا نیاد..همیشه من میومدم به مامانم میگفتم خب اینکه اینقدرپسر دوست داشت چرا زحمت یه دکتر رفتن رو نکشید قبل از بارداری..

خیلی دوست دارم بدونم الان در چه حالیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4836224/خانوما-میخوام-کارایی-ک-کردم-برا-باردار-شدن-این-ماه ...

مرسی عزیزم

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
نه والا خب مگه دست ماست؟!!  بخدا صد در صدی نیست مگه خداییم حالا اگه قدیم پسر میخاستن به خاط ...

درست میگید 

حالا ۳ قلودخترش موند واسش ؟

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
اره درست میگی..بستگی به اول اولش داره اخه الان گفتی یاد یه همکارم افتادم که خیلی پسر دوست داشت چقدر ...

هیچی الان ببینییشون میگن فقط دختر خوبه و عاشقشم و... 

دوست منم دقیقا همینطور که شما گفتی شد حالا یکسره استوری و... ای مردم واسه دختر و...

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
درست میگید  حالا ۳ قلودخترش موند واسش ؟

اره🤣🤣🤣

الان ۵ تا دختر داره

۲ تا از قبل

سه تا جدید🤣🤣🤣🤣

دیگه الان باید ۳ ساله باشن

اصلا به شکایت و اینا کشید و همون شد من دیگه نرفتم برگشتم سر جای اولم

خواهر من نکن این کارو...هرچی خدا میده بهت راضی باش...شما که مشکل نداری دنبال این چیزا نباش من یه مد ...

ببخشید 

تخیلیه یه کم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

جای خوب بری همه چیو ک تو امضام گفتم و عمل کنی ب خواست خدا نشد نداره

خانم گلایی ک در مراحل IVF یاIUI بسر میبرن این توصیه ها بدردتون میخوره :                                   1.آرامش....2.آرامش..........10.آرامش انقدر این ارامش مهمه ک 10 تای اول مختص آرامش باید قرار داد.11.تغذیه خیلی مهمه از 2 ماه ب پانکچر گرمیجات بخوری.12.گوشت فقط. گوسفندی و شتر13.خوردن ماهی و مرغ حداقل14.مرغ محلی یا خروس15.صبحانه عسل سیاه دونه اره شیره16.  شب قبل انتقال شیاف عسل داشته باشین17.زمان انتقال خیلی ریلکس باشین و استراحت مطلق تا 2 هفته18.فقط جهت سرویس و نماز بلند شین(سرویسم فقط فرنگی)19.  _3_2 بعد انتقال غذای مقوی مثل ابگوشت یا چلو گوشت میل کنید همون شب انتقال نشاسته بخورین20.ذکز زیاد بگین یا علی ناد علی صلوات21.چهل شب نیت سلامتی امام زمان و انجام شدن کارتو زیارت عاشورا بخونید22.سوره توحید و والعصر زیاد بخونید
من ۱۶ تومن شد بدون تعیین جنسیت ۵ روزه انتقال دادم عزیزم یه خانمی تایین جنسیت میکرد واسه پسر اصلا ج ...

والله این بنده خداهایی ک مجبورن و ب صورت طبیعی باردار میشن مجبورن کلی آمپول و درد تحمل کنن تعیین جنسیت چیه سالم باشه صالح باشه فرقی نداره البته بعضی ها هم ب خاطر رفتار بد اطرافیان مجبورن خدا اطرافیانشونو ب راه راست هدایت کنه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

به نظرم دم خدا گرم که میگه تو کارم دخالت نکنین 

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم.