2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=152175376]این یک ماهه چی دیدی که تا قبل عقد ندیدی و متوجه نشدی؟😣[/QUOTE اختلاف طبقاتی خیلی ...

وای نهههه پس حتی به زبونم نیار 

شما قبلش میدونستی اختلاف طبقاتی هست پس قبول کردی سعی کن کنار بیای و تحت شعاع قرار نگیری تاحد ممکن

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
میشه دلیل جداییتو بدونم و اینکه ایندتو تحت تاثیر نذاشت؟

من دوس داشتم ادامه تحصیل بدم ولی اون دوس نداشت اصلا با اینکه قبلش گفته بود مشکلی نداره و اینکه کلا از چشمم افتاد ازش متنفر شدم نمیدونم چرا.اسمشم از شناسنامه م پاک شد الانم یکساله ازدواج کردم خداروشکر میکنم با اون آدم ازدواج نکردم

هنوز زوده واسه طلاق . اولش همه سختشونه 

واقعا؟😑من و نامزدم ۴ سال همو میشناختیم دوسش داشتم نمیدونستم اونم دوستم داره تا اینکه ۴ ماه پیش اومد خواستگاری شهر ما جوریه از سن خیلی پایین اقدام میکنن با ازدواج دخترا چند نفر بودن خیلی اصرار داشتن واسه ازدواج ولی خونوادم عقیدشون جوریه به مادیات زیاد اهمیت نمیدن خودمم همینطور ولی حالا حتی تو این یکماه حس میکنم واقعا اذیتم میکنه همش باخودم فگر میکنم تو یک ماه انقدر اذیتم‌کرد چجوری یک عمر باید کنار بیام با این موضوع

از طرفی جدایی از نامزدمم برام سخته

عزیزم اختلاف طبقاتی چه مالی چه فرهنگی واقعا باعث اختلاف میشه بینتون

اگه یه درصد فک میکنی قابل حل نیست جداشو که برین تو یه خونه صد برابر بدتر میشه

من خودم میگم کاش همون بعد از عقد جدا میشدم

واقعا؟😑من و نامزدم ۴ سال همو میشناختیم دوسش داشتم نمیدونستم اونم دوستم داره تا اینکه ۴ ماه پیش اومد ...

عزیزم باهاش صحبت کن هرچی تو دلته بهش بگو 

اگه از الان تو خودت بریزی بعد عروسی گوش نمیکنه دیگه ... 

بعدم الان زوده .... اول تلاشتو بکن خدابزرگه طلاق عقب بیفته هیچی نمیشه . ان شاءالله حل میشه 

عزیزم اختلاف طبقاتی چه مالی چه فرهنگی واقعا باعث اختلاف میشه بینتون اگه یه درصد فک میکنی قابل حل نی ...

قابل حل ک همش پدرم میگه به این موضوع فکر نکنم مهم خودشه من خودم کمکش میکنم ولی من اصلا دوست ندارم ا نظر مالی از کسی کمک بخوام