2777
2789
عنوان

گلدون و کوبیدم تو سر مامانم😭😭😭

440 بازدید | 45 پست

من از وقتی یه سگ مرده چند روز پیش

رو سگم خیلی حساس تر شدم همش از اون روز اهنگ میزارم گریه میکنم

افسردگی مشکل اعصاب شدید هم دارم قرصای قوی میخوردم ۱۲ تا الان کمتر کردم روزی ۲ تا

چندین بار سابقه خودکشی ناموفق داشتم..با انواع قرص ها..یک شبم بستری شدم بیمارستان روان

حالا براتون اینارو گفتم شرایط منو بدونید

الان سگم خونه رو کثیف کرد مامانم ناخواسته با پا هلش داد گف برو اونور تمیز کنم

گفتم بهش بگو ببخشید بوسش کن گفت ببخشید و بوسش کرد..یکم بعد رفت سگمو بزاره خونش جیغ زدم بزار بازی کنه نزار خونش سریع انداختش زمین میگه بخدا من ننداختمش خودش تو بغلم وول میخورد افتاد منم گلی جیغ کشیدم گریه کردم مامانمو زدم گلدون تو سرش کوبیدم..وسط پیشونیش یکم باد کرده و زخم شده

پشیمون شدم حالم بده

من نمیخواستم اینکارو کنم اون مجبورم کرد هرروز میگم من رو سگم حساسم به من گیر بدید ولی کاری با اون نداشته باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماها حامی حیوانات واقعا دیونه اید

به مادرت که یه انسانه اسیب میرسونی به خاطر یه حیون؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

می‌دونم دست خودت نبوده عزیزم اما سعی خودتو بکن که دیگه دلشو نشکنی امشب قطعا مادرت خواب خوبی نخواهد داشت الان برو از دلش دربیار و کلی بوسش کن بزار راحت بخوابه 

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️