2777
2789
میدونم چی میگی ولی خب چرا قبل از عقد توجه نکردی به این چیزا...مسائل مالی الان خیلی مهمه در زندگی ولی ...

واقعا اولویت من مسائل مالی نبود و نیست خیلیا الان به شوهر مثل یه فرصت برای برارده کردن ارزو هاشون نگا میکنن ولی واقعا من همچین نظری نداشتم قبل عقد فک نمیکردم انقد مهم باشه الان واقعا تو دوراهی موندم و میدونم اگه بهم بزنم تا اخر عمر عذاب وجدان ولم نمیکنه

اره تو این موضوع و اینکه واقعا دوستم داره و دوستش دارم شکی ندارم خودش از نظر اخلاق سر به زیری چشم پا ...

دست به دست هم برای زندگی تون تلاش کنید با برنامه ریزی مشکلات مالی حل میشه اول چیزای خوبش رو در نظر بگیر بعد مالی و اینم بگم که همه کامل نیستند گاهی اوقات جنبه های مثبت کسی بقیه کاستی هاشو تکمیل می‌کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز خیلی چیزا هست برای اینکه با هم تجربه کنید دوست عزیزم زندگی دنیای فرصت هاست بهمین دلیل به خودتون ...

چشم سعی میکنم عجله نکنم ان شاالله مشکلتون خیلی زود حل بشه عزیزم