2777
2789
عزیزم باهاش صحبت کن هرچی تو دلته بهش بگو  اگه از الان تو خودت بریزی بعد عروسی گوش نمیکنه دیگه ...

قبل عقد در مورد خیلی چیزا مثلا نماز خوندنش ک یکی درمیون بود باهم حرف زدیم همه چیو قبول کرد ولی در مورد این موضوع نتونسم چیزی بگم چون اونموقع فکر میکردم واقعا برام مهم نیست و توکل بر خداقبول کردم اما الان همش ذهنم درکیره این مسئلس نمیدونم چجوری باهاش حرف بزنم در موردش همش حس میکنم شاید به غرورش بر بخوره در ک دلم نمیاد چیزی بگم🤦🏼‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرجور شده بهش بگو . با پیام بگو .  من خیلی چیزارو نگفتم و الان اذیت میشم

خب اگه بگمم ک کاری از دستش برنمیاد یبار غیر مستقیم قبل عقد گفتم گفت من همه تلاشمو میکنم همه نیاز های تورو تامین کنم 

وضع مالیش خوب نیست؟در چ حدیه؟

زیاد خوب نیست الان ۲۴ سالشه کارش ازاده درامدش جوریه یه زندگی میتونه اداره کنه ولی خونش مثل این خونه ای ک من توش بزرگ شدم نیست تو این یک ماه همش بدون اینگه بهش بگم بخاطر شرایطش از خیلی چیزا ک میخواسم گذشتم و تو همین مدت کم حس میکنم دارم از همه چیزایی ک میخوام میگذرم و ناخوداگاه بقیه خواستگارامو باهاش مقایسه میکنم خودمم ک کنار میام باهاش حرف بقیه اذیت میکنه انقدر ک اختلاف طبقاتیمونو یاداوری میکننن

پس شما براش مهم هستی اینم در نظر بگیر

اره تو این موضوع و اینکه واقعا دوستم داره و دوستش دارم شکی ندارم خودش از نظر اخلاق سر به زیری چشم پاکی خیلی خوبه خونوادش فرهنگین خوبن فقط تنها موضوع همین وضعیت مالیشه میترسم اگه الانم اهاش کنار بیام باوجود همه اذیت هایی ک میشم چند ماه بعد ک ازدواج کردیم مشکل بزرگ تری بشه واسم و اونموقع پشیمون شم چرا دوران عقد هم نزدم

زیاد خوب نیست الان ۲۴ سالشه کارش ازاده درامدش جوریه یه زندگی میتونه اداره کنه ولی خونش مثل این خونه ...

میدونم چی میگی ولی خب چرا قبل از عقد توجه نکردی به این چیزا...مسائل مالی الان خیلی مهمه در زندگی ولی بستگی به خود شخص داره اینکه کدوم الویت اولت هست:شحصیت و احساسش نسبت به تو یا اینکهتوان مالی برات مهمتره

چشم

هنوز خیلی چیزا هست برای اینکه با هم تجربه کنید دوست عزیزم زندگی دنیای فرصت هاست بهمین دلیل به خودتون فرصت بدید جدایی اصلا راحت نیست من خودم بعد دوازده سال زندگی عاشقانه دیگران دارن فرصت زندگی رو ازمون میگیرن ولی من همچنان دارم تلاش میکنم دعا میکنم قاضی یه فرصت دیگه بده برای زندگی شما هم دوست عزیزم فرصت بده