2777
2789

من جمعه ظهر سقط کردم با قرص.تا شب خونریزیه شدید داشتم شب رفتم دوش گرفتم بعدش دیگه خونریزیم خیلی کم شد امروز شاید روی هم رفته ببخشید ده قطره خون اومد که اونم به سیاهی میزد این که خونریزیم کمه طبیعیه؟ولی دردای پریودی رو دارم هنوز

با قرص سایتوتک؟

زیاد میشه بازم

من تا یک ماه کامل خونریزی پاشتم کم میشد باز یهو زیاد میشد

دمنوش مریم گلی و اینا بخور برای پاکسازی رحم

قرص متیل ارگونوین مینو بهت داده دکتر برای پاکسازی؟

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه ولی سعی کن فعالیتت و این چند روز زیادتر کن و حسابی از لحاظ غذایی خودت و تقویت کن

با دوتا بچه مگه میشه فعالیت نداشته باشی☺چون قبلا شنیده بودم کسایی که سقط میکنن خونریزی دارن تا چند روز ترسیدم

ترنسید و هیوسین و داکسی سیکلین میخورم یعنی دوباره خونریزی شدید میشه؟

با چه قرصی سقط کردی گلم؟

سفالکسین حتما بخور که رحمت باز شده عفونت نکنی یه هفته فقط بخور

جواب سوالمم بده تا کمکت کنم

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
آره خونریزی سقط سریع قطع میشه مثل پریودنیست..واسه دردایی که داری گرمی بخورکاچی درست کن پودرنبات بریز ...

من یک ماه کامل خونریزی داشتم

تازه هفته های دوم اینا لخته های اندازه دست ازم میومد :)) ببخشیدا البته

و خب اینم بگم من چون زعفرون و اینا زیاد خورده بودم اندومتر رحمم زیاد شده بود اینم یکی از دلایلش بود ولی خب سقط عمدی حداقل دو هفته خونریزی کم و زیاد داره حتی در حد لکه بینی

برای اطلاعات عمومیت گفتم عزیزم😚

با سایتوتک

خب ببین این قرصارو نیاز نیست بخوری

منم با سایتوتک سقط کردم

۸ هفته بودم

برو فردا متیل ارگونوین مینو بخر برای پاکسازی رحم و سفالکسین

از عطاری مریم گلی و بومادران بخر و هر روز یه لیوان دمنوشش رو بخور عاااالی رحمت رو پاکسازی میکنه

سوال دیگه ای داشتی بپرس گلم😚

من یک ماه کامل خونریزی داشتم تازه هفته های دوم اینا لخته های اندازه دست ازم میومد :)) ببخشیدا البته ...

من قبل سقط با قرص سه چهار گرمی زعفران خوردم که سقط شه اتفاقی نیفتاد بعدش دیگه قرص استفاده کردم دو بار لخته های خیلی بزرگ بود و یه چیزه گرده سفیدرنگ