2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از سقط.میشه اگه تجربشو دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 29101 بازدید | 37 پست
خب ببین این قرصارو نیاز نیست بخوری منم با سایتوتک سقط کردم ۸ هفته بودم برو فردا متیل ارگونوین مین ...

ممنون مهربون.این دردایی که دارم طبیعیه دیگه چون تازه داره میشه سه روز که سقط کردم

من قبل سقط با قرص سه چهار گرمی زعفران خوردم که سقط شه اتفاقی نیفتاد بعدش دیگه قرص استفاده کردم دو با ...

سفید که خب جنینه

یه بند رگ مانند خونی میاد که جفته و مال من دیر اومده بود و پر از عفونت بود که میگن جفته و این حرفا

اگه کارایی که گفتم رو انجام بدی نیازی به کورتاژ و اینا پیدا نمیکنی ولی اگه بقایا بمونه مجبوری کورتاژ کنی گلم

ببین الان که نه ولی خونریزیت قطع شد کاااامل تا دو روز حتما باید بری سونو ببینی بقایا هست یا ن

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک ماه کامل خونریزی داشتم تازه هفته های دوم اینا لخته های اندازه دست ازم میومد :)) ببخشیدا البته ...

من تجربه خودموگفتم سقطی که داشتم بعداز۳روزخونریزیم قطع شد..همه که مثل هم نیستن شایدشمااینجوری بودی قرارنیست به زوراطلاعاتت روبه دیگران غالب کنی

ممنون مهربون.این دردایی که دارم طبیعیه دیگه چون تازه داره میشه سه روز که سقط کردم

اره گلم میگم که من یک ماه کامل درد داشتم و ضعف و خونریزی شدید

خب البته من یکم ضخامت اندومترم غیر طبیعی بالا بود یعنی بدن کاملاااا اماده ی بارداری بود از همون اول

و انقدر خونریزی داشتم که یه شب غش کردم و کم مونده بود برم تو کما

حتمااااا صب تنها نمون و پیش مامانی مادرشوهری چیزی باش شبا هم پیش همسرت که اگه اتفاقی هم خدایی نکرده خواست بیوفته تنها نباشی بخصوص افتادن فشار و غش و اینا

نمک هم زیاد بخور فشارت نیاد پایین بخاطر سقط

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
سفید که خب جنینه یه بند رگ مانند خونی میاد که جفته و مال من دیر اومده بود و پر از عفونت بود که میگن ...

همون اول اون سفیده بود بعد اون بند رگ مانند یک ساعت بعدم چندتا لخته خیلی بزرگ انقدر بزرگ بود که ترسیدم

من تجربه خودموگفتم سقطی که داشتم بعداز۳روزخونریزیم قطع شد..همه که مثل هم نیستن شایدشمااینجوری بودی ق ...

عزیزم من به زور به کسی اطلاعاتم رو غالب نمیکنم!!!!😃😂فقط گفتم چون سقط های زیادی رو دیدم تو اطرافیانم اکثرا اینجوری بودن و فقط برای اطلاعات عمومیت گفتم همین!😂😂😂😳😳😳

همون اول اون سفیده بود بعد اون بند رگ مانند یک ساعت بعدم چندتا لخته خیلی بزرگ انقدر بزرگ بود که ترسی ...

خب خوبه جنین کامل دفع شده عزیزم

اره گلم میگم که من یک ماه کامل درد داشتم و ضعف و خونریزی شدید خب البته من یکم ضخامت اندومترم غیر طب ...

منو همسرم قضیه سقط رو به کسی نگفتیم به خاطر همین نمیتونم برم خونه کسی.همسرم چندروزه سرکار نمیره ولی فردا دیگه باید بره.من همون روز اول بعد یک ساعت که قرصو خوردم بیحال شدم داشتم بیهوش میشدم شوهرم آب و نمک ریخت دهنم بهتر شدم

اطلاعات عمومی باتجارب شخصی فرق داره😁

شاید گلم ولی اینکه اکثرا با قرص سایتوتک سقط سختی دارن یه اطلاعات عمومیه و یه چیز رسمی و عمومی :))

منو همسرم قضیه سقط رو به کسی نگفتیم به خاطر همین نمیتونم برم خونه کسی.همسرم چندروزه سرکار نمیره ولی ...

پس اگه تنها میمونی آب نمکی نمکدونی چیزی پیشت باشه

یهو هم از جات بلند نشو که سرت گیج بره

پس اگه تنها میمونی آب نمکی نمکدونی چیزی پیشت باشه یهو هم از جات بلند نشو که سرت گیج بره

مرسی عزیزم.یه چیزه دیگه تا چند وقت نباید رابطه داشته باشی؟البته به شوهرم گفتم سمت من نیا دیگه خیلی میترسم😀بچه اولم با یک بار اقدام شد دومی با جلوگیری طبیعی و قرص شد اینم که ببخشید ک ا ن دوم سوراخ بود بعدش اورژانسی خوردم ولی بازم شد

همون اول اون سفیده بود بعد اون بند رگ مانند یک ساعت بعدم چندتا لخته خیلی بزرگ انقدر بزرگ بود که ترسی ...

سلام من تازه سقط کردم 20سالمه ی لخته سفید و رگه های قرمز و مشکی داخلش افتاد بعدم چن تا لخته ینی بازم چیزی مونده  تو رحمم؟

خونریزیم خیلی کمه این مشکل نداره؟