2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از سقط.میشه اگه تجربشو دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 29101 بازدید | 37 پست

من هفته پيش سقط كردم

دو روز خونريزي شديد داشتم و دل درد توً همون دو روز لخته و جفت دفع شدن و دردام تموم شد امروزم هفت روزه كه ميگذره خونريزي نداريم ديگه 

من شش هفته بودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیز سفید دفع نکردین؟ هفته ۶ جنین معلومه؟

نه من شش ماهه بودم جفت و جنین و کیسه اب همه با هم اومد فقط یه تیکه جفت موند که صبش رفتم کورتاژ که اونم اصن درد نداش چون بیهوش بودم

جنین شش هفته خیلی کوچیکه من جنین هشت هفته هم سقط کردم اون کامل بود دست و پا و چشاش قشنگ معلوم بود 

نه من شش ماهه بودم جفت و جنین و کیسه اب همه با هم اومد فقط یه تیکه جفت موند که صبش رفتم کورتاژ که او ...

عزیزم من دیروز بعد ۴ساعت از مصرف قرص خونریزی سدید ودفع لخته داشتم بعدش دردم دیگه تا صبح اروم شد  امروز قطع شده خونریزیم دردم ندارم الان نمیدونم سقط کامل  انجام شده یانه🥺

عزیزم سونو دادم هیج اتفاقی نیوفتاده بود با اون همه خونریزی ودردی که کشیدم😶 شاید هفته ۵ بودم قرص اث ...

احتمالن چون شنیدم قرص تو هفته پایین اثر نمیکنه ولی دقیق نمیدونم

من یک ماه کامل خونریزی داشتم تازه هفته های دوم اینا لخته های اندازه دست ازم میومد :)) ببخشیدا البته ...

دوست عزیز سلام

منم با قرص سقط کردم

جنین صربان قلب داشت و اخر ۶ هفته بودم

اول بتام ۱۷۵۰۰ بود،امروز بعد ۱۴ روز از سقطم ۶۵۰۰ شد بتام.

دکتر گفت خیلی زیاده و احتمال خارج رحمی داد،از طرفیم گفت شاید داره میاد پایین،ولی باید خیلی پایینتر باشه.

منم گیج شدم خیلی ترسیدم بنظرتون بتام طبیعیه؟!

راستی دوبار سونو دادم بقایا ندارم

ولی الان درد و خونریزی شدید بعد از ۱۴ روز از سقط

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤