2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 104 پست
میدونم خیلی سخته تحمل کنی وقتی ب پدرت بی احترامی شده اگ فقط ب خودت میشد تحملش راحتتر بود درکت میکنم ...

خیلی ناراحتم ،فکر کن فرداش مصاحبه شغلی داشتم 

بعد شب قبلش این بلا سرم آورد 

تازه امشب که اومد خونه هم اون برا من ناز می‌کرد انگار من بی احترامی کردم بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم ،قلبم آتیش گرفت  تو چشماش نگاه کردم گفتم چی؟  دوباره فحشش تکرار کرد

من نتونستم جلو شوهرم با قهر و داد و بیداد بگیرم پروتر شده هربار میگه ب خدا کباب میشم

کاربری دوممه هااااا!!!از سال ۹۶ تا الان در حال ترک نی نی سایتم😐😐😐😐
دعوات سر چی بود؟چند سال ازدواج کردی؟اوایل ازدواج خوب دعوا پیش میاد بعدکم کم قلق هم دستتون میاد عصبی ...

سر یه مسئله الکی، در ظرفو خراب کرد 

من که هیچ وقت بش توهین نمیکنم و فحش نمیدم اما اون یهو و بدون دلیل به بابای من فحش داد

بخدا اصلا دعوامون سر یچیز الکی بود  من نمیدونم چرا بابای من کشید وسط

مگه نمیگی گفته کاش باهات اشنا نمیشدم؟ بعدشم به بابات فحش داده

یعنی اینکه بابات تو رو بوجود اورده و اینطوری تربیت کرده 

بی رحم ترین قطعه پاییز چنین است باران بزند , شعر ببارد , تو نباشی
نه بابا به خانوادم چی بگم واقعا، بگم به شما فحش داد، همش میریزم تو دل خودم  مرسی که تجربت گفتی ...

خودت یه جور مدیریت کن نزار کارتون بالا بگیره تا داره دعواتون میشه کوتاه بیا چاره ای نیست اگر کوتاه نیای بدتر ضربه میخوری .چقد من سر این موضوع عصبانی شدم تو تاپیکام هم هست ولی فقط باید در برابر اینجور مردها سکوت کرد تا اروم شن

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
مگه نمیگی گفته کاش باهات اشنا نمیشدم؟ بعدشم به بابات فحش داده یعنی اینکه بابات تو رو بوجود اورده و ...

یا خداااا ذهن شوهرشو خوندی بیخیال اتیشو بیشتر نکن

کاربری دوممه هااااا!!!از سال ۹۶ تا الان در حال ترک نی نی سایتم😐😐😐😐