2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 104 پست
خیلی بیشععوره من 3رماه اومدم خونش، هرچی تو خونه ست  تا نون یخچال بابام داره میخره

از حرصش گفته واقعیت نبوده حرفش 

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

اره بعداینکه اشتی کردید , بگو با هم قرار بزاریم که تو دعواهامون اسم اعضای خانوادمون و نبریم

اونا چ گناهی کردن اخه

بی رحم ترین قطعه پاییز چنین است باران بزند , شعر ببارد , تو نباشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا هست دیگه . عصبی بوده یه چیزی از دهنش پریده . معلومه بار اولشم بوده که بهم ریختی پس بدون خیلی عص ...

سر یچیز مسخره بحث شد که هیچ ربطی به خانواده هامون نداشت، نمیدونم چرا به بابای من فحش داد

چطوری نجات پیدا میکنی؟  دقیقا هرروز داره پروتر میشه

من شوهرم خیلی بچه ننه بود بدون اجازه مادرش اب نمیخورد خیلی هم خسیس و بددل بود 

بابام هی کارهاشو نادیده میگرفتن سری اخر دیدن من دارم خیلی اذیت میشم زدن به سیم اخر 

اینقدر بی ادب بود جلو رو بابام وایستاد به بابام بی احترامی کرد 

دارم جدا میشم ازش 

خیلی خصوصیات های بدی داشت مرد زندگی نبود

به پدرم فحش بده حتی

من هم همچین مشکلی رو دارم.دعوا کردم قهر کردم پای خانوادمو کشیدم وسط و بعد هیجده سال زندگی به این نتیجه رسیدم که دوسش دارم و بهش احتیاج دارم اونم همینطور و اینو فهمیدم مردا خیلی بی رحم میشن وقتی باهاشون دعوا میکنی.پس باید تا اونجا که میشه دعوا و مشاجره نکنی چون مردا با بیرحمی قلب ادم رو هزار تکه میکنن.وقتی بحث بالا میگیره محیطو ترک کن و اینم بدون هر چی تو دعوا میگه باور نکن و پای خانوادتو وسط نکش تا شوهرت برای همیشه از چشم اونا نیفته که خودش فاجعست

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

اینا رو من با تجربه به دست اوردم و بابتش تاوان دادم تو نکن

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سر یچیز مسخره بحث شد که هیچ ربطی به خانواده هامون نداشت، نمیدونم چرا به بابای من فحش داد

اره مردا همشون همینن متاسفانه یه جایی توو مغزشون هست که روشو کاور کشیدن اونجا کلمات بی ادبیشونو قاییم کردن . عب نداره عزیزم زمان بده بهش تو خیلی سر سنگین باش اصلا بهش زنگ نزن پیامم نده . زودم اشتی نکن . حسابی ناز کن . خیلی جدددددی ام تذکر بده بگو دفعه اخرت باشه پا رو خط قرمزای من میزاری . بزار بدونه حد خودشو 

خدایا توو از دلم خبر داری به وقتش بهم بده صلاح دونستی🤲