2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره این موضوع هم ریختش بهم  اما میدونی من نمیتونم ببخشمش هیچ وقت، چند تا حررکت زده اونا هم نتو ...

ولی من فک میکنم این زندگی از اینکه برگردم اونم با یک بچه برام بهتره.خب منزل پدریم اونجور نیست که به دردم بخوره .قبلا فک میکردم میتونم طلاق بگیرم رفتم خونه بابام بعد نیومد دنبالم دیدم واقعا در و دیوار اون خونه داره منو میخوره خودم برگشتم .و خیلی کار اشتباهی کردم که رفتم کاش نمیرفتم خیلی غرورم شکست.اخه قبلش چند بار دیگه رفته بودم با التماس برم گردونده بود ولی اخرین بار نیومد

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
منم گهی فک میکنم شوهرم به ما حسودیش میشه و چون خودش خانواده داغون داره ولی من خانوادم پشتم هستن حسا ...

ببین این قبلا دو ساعت نشده میومد آشتی الان رکورد دو سه روز زده

مرد هرچی گه تر، ناز و اداش بیشتز 

نع شغل درست حسابی داره نه درآمد درست، موندم ناز و ادا چی شو میاد

ولی من فک میکنم این زندگی از اینکه برگردم اونم با یک بچه برام بهتره.خب منزل پدریم اونجور نیست که به ...

ببین منم نمیتونم برگردم خونه بابام، انگار برام سخته

درکت میکنم، اما ببین میدونی من چکار میکنم کلا بیخیال اینم 

صبح تا 8 اینا نیستن دیگه مردا، برا خودم زندگی میکنم، فکر می‌کنم این نیست

آنقدر غر میزنه اصلا گوش نمیدم بهش، اولا حرصش می‌خوردم الان دیگه نه 

دیدم موقع ناراحتی های من به یه ورش هم نیست دلداریم نمیده 

منم دیگه بی تفاوت بهش، من مصاحبه دارم، ناراحتم، امتحان دارم کلا منفعله 

واسه چی من حرصش بخورم؟ الان من ناراحتم اون تمرگیده، یه ذره از غذاش کم نشده 

بقران اینم همینه ،اولا نمیتونست اشکم ببینه الان شده عمر بن سعد  یعنی قشنگ قهز کنه دیگه هیچی بر ...

با خودت صادق باش که میتونی بدون اون زندگی کنی یا نه بعد تصمیم درست بگیر و اینم درنظر بگیر که چقد فشار روشه .ببین واقعا چقد براش مهم هستی صادقانه نه از روی احساسات یا عصبانیت به خودت جواب بده .فک کن اگر روزگارش اوکی بود باز همین کار رو میکرد...

واقعا نون دراوردن تو این مملکت خیلی سخته اعصاب و روانی برای شوهر من که نمونده منم وقتی این حجم از گرونی رو میبینم خودمو به جاش میگذارم بهش حق میدم انقد زود بخواد از کوره در بره.به هر حال ارزو میکنم مشکلمون حل بشه شب بخیر خواهر خوبم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
ببین نمیدونم ،برام مرده میدونی  اصلا هرچی رفتاراش بدتر میشه علاقم بش کمتر میشه

برین مشاوره ما بعد ۸سال یکم خوب شدیم ک حتی فکرشم نمیکردیم 

آرزو کنمت؛براورده شدن بلدی؟؟؟🤗
من هیچ بی احترامی بش نکردم، دعوامون هم سر خانواده ها نبود اصلا

ببين عزيزم فكر كن ببيني از قبل حرفي زده شده كه حسادت كنه به بابات حتما يه چيزي تو دلش مونده الان تو دعوا پاي باباتو كشيده وسط