2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 104 پست
عزیزم اشکال نداره اولین بار بوده تو توجه نکن بهش . حالا یه چی گفته . منم دختر از جنس خودتم دخترام رو ...

قربونت بشم عزیزم میدونم 

اومدم اینجا که با یه نفر بحرفم فقط 

این رازها رو که نمیشه به کسانی که میشناسنم بگم

این خیلی بده وقیح تر شدن  اتفاقی که برا ما افتاده، هرروز وقیح تر میشه  هرروز بمن بی اهمی ...

اگر میتونی یه مشاوره برید اگر اونم نمیاد خودت برو .دکتر زهرا امام خیلی تو این زمینه تخصص داره دلم میخواد منم برم ولی فعلا شرایطش رو ندارم ساعتی دویست تومن میگیره

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پولش ندارم، اگه بریم خیلی خوبخ

اره منم پول ندارم.خدا کمکمون کنه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

منکه بی غیرت شدم هر چی دلش میخواد به خانوادم میگه البته خودمم بی تقصیر نیستم میدونم حریفش نیستم باز جواب میدم تو یه کاراییش دخالت میکنم که میدونم اخرش دعواست.وگرنه تو حالت عادی از این مرداست که از دهن خودش درمیاره میگذاره تو دهن من که من داشته باشم .ولی خب این اخلاقای بد رو هم داره 

اره منم پول ندارم.خدا کمکمون کنه

شوهر خوب کردن شانس میخواد و عرضه

واقعا خیلی ملاک های ازدواجم مسخره بود 

دخترا جدید یه گرگی شدن میرن با بهترین پسرها، الان تو اقوام ما دختری هست بدون تحصیلات وصع مالی بد، از خانواده خیلی سطح پایین با پسری ازدواج کرده با شغل ثابت و تک پسر، خداروشکر خوشبختن

بعد منم تک دختر بودم بدون عروسی سه ماه اومدم خونم، تمام جهاز بابام سیر تا پیاز خرید 

شوهرم اخراج شده یه ماهه، بابام داره یخچال مارم پر میکنه، از نظر تحصیلات و فرهنگ خیلی خانوادم بالاتر از شوهرمن

تازه طرف بم فحشم میده

شوهر خوب کردن شانس میخواد و عرضه واقعا خیلی ملاک های ازدواجم مسخره بود  دخترا جدید یه گرگی شد ...

منم گاهی فک میکنم شوهرم به ما حسودیش میشه و چون خودش خانواده داغون داره ولی من خانوادم پشتم هستن حسادت میکنه .خودش میدونه داره چرت میگه اما بخاطر اینکه خودشو خالی کنه میگه.بعدم اینجور که تو میگی شوهرت خیلی در برزخه شاید بخاطر بیکاری و بی پولی اعصابی براش نمونده خدا لعنت کنه این مسولین رو که هیچ فکری برای ما نمیکنن هر روز جون میکنن باز محتاج تر از دیروز هستیم

خیلی بیشعوره که به پدرت فحش داده من فقط ه چزی میدونم که اگه جلوش درنیای فحش دادن خانوادت میشه کار همیشگیش

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ
منم گاهی فک میکنم شوهرم به ما حسودیش میشه و چون خودش خانواده داغون داره ولی من خانوادم پشتم هستن حسا ...

آره این موضوع هم ریختش بهم 

اما میدونی من نمیتونم ببخشمش هیچ وقت، چند تا حررکت زده اونا هم نتونستم فراموش کنم

کاش ایران هم جدایی راحت بود مثل خارج، حرف پشت سر آدم نمیموند، مطلقه و شکست خورده نمیشد 

واقعا من بهش علاقم از دست دادم، خیلی عاشفش بودم و پاش وایسادم اما الان تحملش برام سخته 

نباید الکی بش گیر بدی، کلا یه جاهایی باید شل کنی که احترامت حفظ بشع

از من که دیگه گذشته قبلا یه چسکه اشکم میومد کلی نازمو میکشید الان از گریه بمیرم نمیگه چت هست.وقتی عصبانی بشه اصلا من براش میشن دشمنی که بیچارش کرده .انقد ازم متنفر میشه .بعد یه هفته بعدش خوب میشه البته اگر قهر نکنم اگر نازو نوز کنم محل سگ بهم نمیدم.قبلا تا از دلم در نمیاورد ول نمیکرد .منم فک میکردم همیشه میتونم این کار رو بکنم اما دیدم نه

به پدرت بگو واسه خونتون خرید نکنه بزار مجبور شه خودش پول در بیاره از هر راهی شده نمک نشناس واقعیه

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ
😢😢😢چکار کنم

چرا میزاری پدرت خرید کنه .به این زودیا اشتی نکن 

از من که دیگه گذشته قبلا یه چسکه اشکم میومد کلی نازمو میکشید الان از گریه بمیرم نمیگه چت هست.وقتی عص ...

بقران اینم همینه ،اولا نمیتونست اشکم ببینه الان شده عمر بن سعد 

یعنی قشنگ قهز کنه دیگه هیچی براش مهم نیست، مثلا عادتم کمرم درد میکنه دارم وسیله سنگین جابجا میکنم یه کمک بمن نمیده

تازه امشب دولپی شامش خورد و عصرونش خورد و..الانم گرفته تمرگیذه راحت 

بعذ بقران دوشب خواب به چشم من نمیاد، غذا از گلوم پایین نمیرع