2777
2789
عنوان

امشب شب حضرت رقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 34 پست
خیلی ناراحت شدم برات دعا میکنم به حق این شبا خدا دامنتو سبز کنه نی نی سالم بیاد بغلت ان شاالله

ممنونم دوست خوبم انشاا... حاجت روابشی

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

یاحضرت رقیه دامن همه منتظراروسبزکن🙏♥️

اگه منم لایق مادرشدنم ب منم نظری کن🙏♥️

یاحضرت رقیه حاجت دل خواهرای مهربونم @آناعشق  و @hamishegikhoshbakhti i  روهم بده🙏🙏♥️♥️

افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی خدا به حق حضرت رقیه بهت رحم کنه و نی نی سالم وصالح بهت بده و راحت دنیاش بیاری  و همچنین ب ...

انشاا... بحق پنج تن آل عبا غم نبینی

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
یاحضرت رقیه دامن همه منتظراروسبزکن🙏♥️ اگه منم لایق مادرشدنم ب منم نظری کن🙏♥️ یاحضرت رقیه حاجت دل ...

قربونت برم عزیزم انشالله همین امسال به حاجت دلت برسی و از طرف خدا دلت شاد شه لحظه لحظه ی عمرتو با خوشی نعمت فراوان شادی خوشبختی بگذرونی به حق دله شکسته ی حضرت رقیه

انشالله هر کی تو این تایپیک پست گذاشته سال بعد این موقع کنار بچه اش باشه با دلخوشی و تن سالم بخصوص د ...

فدات♥️

انشالله ک شماهم سال بعدتوخونه خودت ودرکنارهمسرت غرق درخوشبختی باشی😍

افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤
یاحضرت رقیه دامن همه منتظراروسبزکن🙏♥️ اگه منم لایق مادرشدنم ب منم نظری کن🙏♥️ یاحضرت رقیه حاجت دل ...

سلام گلم خوبی

ممنونم مهربونم 😍 انشاءالله حاجتتون روا بشه 🌺 انشاءالله زندگیت غرق در شادی بشه 😘 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖