2777
2789
عنوان

امشب شب حضرت رقیه

211 بازدید | 34 پست

امشب شب #حضرت_رقیه هست

از خدا میخوام به حق دستای کوچیک دختر سه ساله به همه کسایی‌که آرزوی مادر شدن رو دارن،امسال حاجت روا بشن...😭

و خدا بهشون فرزندان سالم و صالح بده

#شب_چهارم #یا_حسین #فاطمه_بانو #رقیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم گربه میکنم،ازخداهمینومیخوام

انشالله که میشی عزیزم

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم

چقدرامروز بابت این مسئله توخیابون گریه کردم درحق منم دعاکتین منم مادربشم باردارنیستم تیکرم به سقط کشیده شد دلن نیومدبرش دارم.همسرم طعنه میزد برای بچه واقعا تحملم تموم شد صورت خودم زخمی کردم میگه تونمیتونی بچه نگه داری مشکل داری دلم خیلی سوخت اشکام میریزه روزخم صورتم داغم تازه ترمیشه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
عزیزم امشب واسه حضرت زینبه.دیشب حضرت رقیه 

ایشالله عزیزم شمام مامان میشی

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم
خدایا قسمت میدم به حق این شبهای عزیز دامن همه منتظرا رو سبز کن به هر کی که بچه میخواد فرزند سالو صال ...

انشاا... حاجت روابشی عزیزم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
چقدرامروز بابت این مسئله توخیابون گریه کردم درحق منم دعاکتین منم مادربشم باردارنیستم تیکرم به سقط کش ...

خیلی ناراحت شدم برات دعا میکنم به حق این شبا خدا دامنتو سبز کنه نی نی سالم بیاد بغلت ان شاالله

چقدرامروز بابت این مسئله توخیابون گریه کردم درحق منم دعاکتین منم مادربشم باردارنیستم تیکرم به سقط کش ...

الهی خدا به حق حضرت رقیه بهت رحم کنه و نی نی سالم وصالح بهت بده و راحت دنیاش بیاری 

و همچنین به همه منتظرا لذت در آغوش گرفتن و قد کشیدن بچه شونو بده

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.