2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه کمک...

53 بازدید | 6 پست

دخترم دو سال وسه ماهشه عصر تاحالا اسهال داره بهش چی بدم بهتره؟شربت چی خوبه براش؟همه چی از ذهنم پریده .فقط کشک بهش دادم وسیب رنده شده

سلام مادران باردار وبچه دارروزانه پیام مشاور متناسب با سن کودکتون دریافت کنید

بابازی های که به رشد وهوش وخلاقیت فرزندتون کمک میکنه اشنا شید

بامادران هم سن وسال بچه هاتون تبادل نظزکنید

البوم رشد قصه داستان

لالایی ....

سولاتونو ازمامانا باتجربه بپرسین

میتونید از لینک زیر دانلود کنید ..

.

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e

سردی خورده یا ویروس اسهال استفراغ؟

علائمش چی هست؟غذا چی بهش دادی؟

خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق،  عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی دارد               با خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط اسهال داره.کوبیده مرغ خورده امروز ظهر 

اگه سردیش کرده که نبات داغ و یه کم عرق نعنا بریز بهش بده خوب میشه.

کوبیده مرغ مونده یا فاسد نبوده باشه بهش دادی اگه از اون باشه و دیدی اسهالش با نبات داغ هم بند نمیاد باید ببیریش دکتر.اینکه پرسیدم ویروس اسهال و استفراغ چون بچه خودم گرفته بود تجربه داشتم

خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق،  عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی دارد               با خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان
اگه سردیش کرده که نبات داغ و یه کم عرق نعنا بریز بهش بده خوب میشه. کوبیده مرغ مونده یا فاسد نبوده ب ...

ممنونم خدارو شکر امروز خوب شده دیروز آلو خورد شایدم از اون بوده

ممنونم خدارو شکر امروز خوب شده دیروز آلو خورد شایدم از اون بوده

خواهش می کنم 

شاید، آلو شکمو به کار می اندازه