2777
2789
عنوان

سریال اقازده 😂😂 صیغه یه ساعتی 😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1551 بازدید | 56 پست
محبوبم بیا با یه شکلات بریم سر خونه زندگیمون زودتر آش بخوریم :)))))))

😂😂😂😂😂😂

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ندیدم قسمت جدیدو مگ عقد نکردن حالا چرا صیغه دوباره؟

خاطراتش یادشون میاد 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿
اهاااااا 

😂😂😂😂

وا جدی ؟ ۳۲ سال رشیده اس؟؟؟؟

نمیدونم عزیزم شرایطش توی استفتائات و سایت  مراجع هست ولی ب سن نیست فکر میکنم 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

من همون اولاش ک حامد رف سوار پراید شد و ننه بابا حامد رفتن تو حمومشون فوضولی ک ببینن لیف خیسه یانه حااااالم از سریالش بهم خورد

تا تاریخ۱۳۹۹/۹/۹ برام دعا کنین انشاءالله مادربشم😁
 بله درسته منظورم اینه این رشیده اون رشد نیست  والا تا جایی ک من مطلعم شرایط دختر رشیده ...

آره من هم یه چیزایی شنیدم که سن دخترکه بالابوداجازه پدرلازم نداره چه برای صیغه موقت چه برای عقددایم  دلیل این کارشون هم اینوگفتندکه دختره به راه بدکشیده نشه

یک صلوات مهمونم میکنیدبرای خونه دارشدنم