2777
2789
عنوان

سریال اقازده 😂😂 صیغه یه ساعتی 😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1551 بازدید | 56 پست

من نمی‌بینم ولی کسی که به محرم نامحرمی اعتقاد داره واسه این که این که راحت تر باشند این کار رو می‌کنن

هرکی دلش خواست هم نمیتونه صیغه کنه 😏

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراجعی هستن ک میگن دختر رشیده اجازه پدر نمیخواد  نمیدونم چرا ریپ کردم ولی خدایی انقد امر ...

رشیده رو حکم رشد باید بگیره از دادگاه 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
الان به هرکی شکلات بدی هم فک میکنه میخوای صیغش کنی🤣🤣🤣

دقیقا دیگه از کسی شکلات نمیگیرم😂⁦😂

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿
اهااااااااااااای من فضولیم گل کرده فیلمه رو تلویزیونه یا ماهواره؟؟؟؟؟؟؟؟

سینما خانگیه 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿
اهااااااااااااای من فضولیم گل کرده فیلمه رو تلویزیونه یا ماهواره؟؟؟؟؟؟؟؟

ماه پاره نشون میده اما سینما خانگی هست...نماوا فیلیمو اینا...تازه حموم و جگر رو ندیدی🤣🤣🤣

زندگی بهاری سابق.... کاربری سوم 😁
رشیده رو حکم رشد باید بگیره از دادگاه 

ن این چ حرفیه حکم رشد ب بچه 12 ساله هم میدن گاهی ک بگه میخواد حضانتش با کی باشه اون فرق داره

در کل رسمی و قانونیش با شرعی و احکامیش همیشه یکی نیست 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
ن این چ حرفیه حکم رشد ب بچه 12 ساله هم میدن گاهی ک بگه میخواد حضانتش با کی باشه اون فرق داره در کل ...

وا

خب ب بچه 12 ساله حکمی ک گفتیو کی میده؟!! 

دادگاه‌ دیگه😑

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
ماه پاره نشون میده اما سینما خانگی هست...نماوا فیلیمو اینا...تازه حموم و جگر رو ندیدی🤣🤣🤣

وای اون خو دیکه اصلا به وضعی بود

وا خب ب بچه 12 ساله حکمی ک گفتیو کی میده؟!!  دادگاه‌ دیگه😑

بله درسته منظورم اینه این رشیده اون رشد نیست 

والا تا جایی ک من مطلعم شرایط دختر رشیده رو خودش در نظر میگیره دادگاه نمیخواد روحانی و اردبیلی و همدانی تو سایتاشون نوشتن فکر میکنم 

شایدم من در اشتباهم 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
فیلمش ایرانیه؟ ؟؟؟

بعله