2777
2789
عنوان

قرص اووبوست

1313 بازدید | 20 پست

سلام خانما من اين ماه قرص اووبوست روزي سه تا به تجريز پزشكم مصرف كردم،دو روز مونده به پريود ببخشيد يه مقدار ترشحات خوني داشتم الان دو روزم تاخير دارم هيچ علائمي هم ندارم ممكنه باردار باشم؟

يا عوارض اين قرص هيت؟

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر دوتا احتمالش هست چند روز دیگه صبر کن پری نشدی بی بی بزن 

ممنونم

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
این قرص اصلا عوارض نداره...فقط کیفیت نخمک رو افزایش میده..ان شاء الله باردار باشی

انشااله خدا از دهنت بشنوه🙏🏻🙏🏻

نگذان نباش قرص خیلی خوبیه ...پناه بر خدا

اميدوارم كه جواب بده چون دكترم گفت اگر با اين قرص باردار نشي بايد بياي براي سيكل آي وي اف

منم به شدت ميترسم😔

جواب میگیری فقط برای ای وی اف عجله نکن

ممنونم

خيلي التماس دعا🙏🏻🙏🏻💐