2777
2789
عنوان

مامانای بچه کوچیک بیایید راهنمایی

112 بازدید | 31 پست

خداحفظشون کنه

پسرم ۲سال و چهارماهشه مدتیه اموزش دسشویی و از پوشک گرفتن بهش میدم تو خونه خودمون خوب بلده خودش میره کارشو میکنه آب میریزه پشتش ولی بیرون بلد نیست بگه به خودم راه حلی دارید؟ .شبا پوشکش میکنم چون آبمیوه اینا خیییلی میخوره  صبحا پوشکش سنگینه سنگینه تجربه بگید

وقتی شب تا صبح پوشکش خشک نیست یعنی هنوز دستگاه تناسلیش کامل نشده اینو دکتر به من گفت من خودم برای پسرم تا 4 سالگی صبر کردم که کامل بشه بتونه خودش نگهداره چون دکتر گفت بین دو تا چهار سال تکمیل میشه بسته به بچه اش 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

نی نیم تازه ۶ روزشه نمیدونم 🥺

ولی اگه کسی گفت لایکم کنین بدردم میخوره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شب تا صبح پوشکش خشک نیست یعنی هنوز دستگاه تناسلیش کامل نشده اینو دکتر به من گفت من خودم برای پس ...

البته اون وقتی هست که شب مایعات زیاد نخوره

من آدم بزرگ شب مایعات بخورم نیاز پیدا میکنم به دستشویی خوب طبیعیه

شب مایعات نباید بدی به تدریج کم کن مایعات شب روخونه کسی هم خودت ببرش حواست باشه بپرسی ازش یا ببری ت ...

میپرسم میگه نه چون راه دسشویشونو بلد نیست ممکنه کارخرابی کنه 

تا کی بابد صبرکنم ؟

یه وقتا دعواش میکنم کارخرابی میکنه

اصلا نباید دعواش کنی چون اون تقصیری نداره هنوز نمیتونه کنترل کنه واقعیت بهت بگم مشاور به من گفت هر دعوا یعنی یکماه بیشتر طول بکشه از پوشک گرفتنش 

من خودم بدون دعوا با مهربونی قشنگ یه هفته ای گرفتمش تموم شد فقط واسه مدفوع که سخت تره یک ماهی طول کشید چون تا برسونه خودشو به دستشویی گاهی میریخت

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
البته اون وقتی هست که شب مایعات زیاد نخورهمن آدم بزرگ شب مایعات بخورم نیاز پیدا میکنم به دستشویی خوب ...

بله درسته ولی اگر کنترل دستش باشه بیدار میشه میگه جیش دارم نه اینکه ازش بره

بله درسته ولی اگر کنترل دستش باشه بیدار میشه میگه جیش دارم نه اینکه ازش بره

نه لزوما اینطوری نیست

بجه خوابش عمیقه

پسر من تا ۸ سالگی گاهی نصف شب خیس میکرد جاش رو

به نظرت تا ۸سال باید پوشک میکردم؟!

کلا میگن شب به بچه مایعات ندین زیاد از دکتر بپرسی میگه شب مایعات ندین