برای من از لپ لپ تاپ سکه سک چیزهای عالی دراومد حتی یکبار یک رادیو با هندزفری در اومد که واقعی بودن
بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها
.ما دهه ی شصتی ها چیزی داشتیم به نام جعبه شانسی .خونه خونه بود .هر کدومو انتخاب میکردی داخلش به سورپرایز بود .دلم اون موقع هارو میخواد 🥹🤩🤒🤕💔
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یادمه یه چیزی عین شونه تخم مرغ بود خونه خونه که پول میدادی تا یه خونشون باز کنی تا بفهمی جایزه چیا داره من یه بار داخل جعبه رو دیدم زده ساعت مچی پولو دادم همونو باز کردم و ساعت رو بردم
اصول شانسی باید همین باشهمثلا یه بار خیلی خوب در بیادیه بار ضعیفم در اومد مشکلی نداره.ولی الان همش ا ...
مال من همیشه عالی بود ... الان واقعا به درد نمیخوره
بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها