2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلم که نه فعلا ولی دانشجوی فرهنگیانم🥰

سلام عزیزم خوشبحالت میشه بیای تاپیک اخرم یکم حرف بزنی باهام

دلم میسوزدبرای کسی که میخواهدتازه با تو شروع کندبیچاره نمی داندهرکاری که بکندهرحرفی که بزندهرطوری که بخواهد برایت جدید باشد نمیشود ...آخر من تمام این ها را یک باربرایت به بهترین شکل ممکن انجام داده ام و اطمینان دارم که تو انقدر ها قوی نیستی که بتوانی فراموششان کنی 👌                           لطفا هرکی دلش خواست برا سلامتی پدرو مادرو خواهرم ی صلوات بفرسته ❤❤❤❤قربون خدا برم خدایا عاشقتم میدونم ک منو میبینی وتنهام نمیذاری ❤❤❤❤
معلم که نه فعلا ولی دانشجوی فرهنگیانم🥰

عزیزم شما تو تاپیک قبلی ام چی گفتین؟؟ میشه دوباره اینجا بگین آخه تاپیکم کسی نیومد ترکوندم🤕

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
تاپیکت راجب  چی بود خوشگلم😅یادم نیست🥰

گفتم  امسال پایه اول تدریس دارم و خیلی استرس دارم و... توقع داشتم یه باتجربه رو بذارن اما در کمال ناباوری منو گذاشتن پایه اول 😟

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
میخوای فرهنگیان قبول بشی؟

اره عزیزم درصدای کنکورمو میگم توروخدا ببین امیدی هس منطقه دوهستیم

دلم میسوزدبرای کسی که میخواهدتازه با تو شروع کندبیچاره نمی داندهرکاری که بکندهرحرفی که بزندهرطوری که بخواهد برایت جدید باشد نمیشود ...آخر من تمام این ها را یک باربرایت به بهترین شکل ممکن انجام داده ام و اطمینان دارم که تو انقدر ها قوی نیستی که بتوانی فراموششان کنی 👌                           لطفا هرکی دلش خواست برا سلامتی پدرو مادرو خواهرم ی صلوات بفرسته ❤❤❤❤قربون خدا برم خدایا عاشقتم میدونم ک منو میبینی وتنهام نمیذاری ❤❤❤❤
گفتم سال اول تدریس تو پایه کلاس اول رو دارم و خیلی استرس دارم و... توقع داشتم یه باتجربه رو بذارن ام ...

الهی عزیزم🥰خدا بهت صبر بده😅

شوخی میکنم چی بهتر از این؟منم تلاشمو دارم میکنم که برم پایه سوم..ولی خب بهتره درستو ادامه بدی و ارشدتو بخونی بری برای مقطع بالاتر

زنده موند  !  غمِ بعدی...
اره عزیزم درصدای کنکورمو میگم توروخدا ببین امیدی هس منطقه دوهستیم

بگو عزیز.عزیز ترازت باید بالای ۸هزار باشه فکر میکنم..اخه دوسال پیش اینو در نظر گرفتن!و چون تو رشتت انسانیه باید زیر هزار یا دو هزار رتبت بشه

من شخصا رشتم تجربی بود و با رتبه ۸۰۰۰ هزار و تراز ۱۲۰۰۰ رفتم دانشگاه بعد از کلی دنگو فنگ

زنده موند  !  غمِ بعدی...