بیاین یکم بیشتر با این موجودات دوپا آشنا شیم...اولم خودم میگم بهترینش دلسوزیش واینکه خیلی پدر خوبیه.....بدترینشم خیلی میخوابه بی فکر وبی خیاله بچه ننس بددهنه بی احساس و یخ و ماسته اخلاقش خشک و بی روحه حالا شما بگین ببینیم😂😂😂
همین که تو دعوا میخنده یا سکوت میکنه انگار یکی میخواد خفم کنه واینکه خیلی پر حوصله وکاریه بیش از حد یعنی بیشتر شبانه روزو سر کاره من اسیر میشم تنها شهر غریب با ستا بچه پسر 😑😑😑😑
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اوف نگو خواهر همین چند وقت پیش یکی از دوستانش ازش دستی خواست دوست نزدیک نبود خیلی دوربود گفتم بگو نه خودمون احتیاج داریم گفت نه پس میده بهش داد مهلتش تموم شد خودمون مجبورشدیم زنگ بزنیم طرف اونم گوشیشوجواب نداد وپولمون رفت😩😩😩😩
اوف خدایا وقتی میای اینجا فقط باید تند تند برا حاجت بقیه صلوات بفرستی😫😫😟
شوهر منم همینه متنفرم از اینکه چشم چشم میگه پشت تلفن هر درخواستی باشه رد نمیکنه واقعا میگم حتی شده از خونه زندگیمون زده ولی کار طرفو راه انداخته حالا مالی یا هرچی
شوهر ندارم دوست پسرم اخلاق بدش غرور بود ک بخاطر من گذاشت کنار
عصبانیت و ناراحتی نمیتونم جز اخلاق بد بدونم
چون همه آدمها عصبانی و ناراحت میشن
ویڗگی های خوبش عاشقمه ،صادقه،چشم پاک،غیرتیه
معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎