دوستان من نظام جديد تجربي هستم يك سال هم پشت كنكور بودم امسال دومين سال كنكورم بود شركت نكردم خانوادم خيلي برام خرج كردن خاك تو اون سرم ابروشون رو بردم شديد بين دوست و دشمن /بياين بهم روحيه بدين امسال خوب خوب بخونم فيزيوتراپي قبول بشم
عزيزم من امسال دومين سال كنكورم بود اوايلش خيلي خوب خوندم بعد كم اوردم نخوندم گفتم برم كه چي رشته مو ...
عزیزم موقت برو آزاد یا پیام نور بدون کنکور ی چیزی بخون که دهن فامیل بسته شه،دو ترم مرخصی بگیر بخون واسه کنکور ..اینطوری چون بقیه نمیدونن استرس کمتری هم داری امسال
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😂 منم ی پسر دایی دارم کلاس هشتمه فکر کن من اصلا شمارشو نداشتم بعد بهم پیام داده ک امسال کنکور ...
خووب کردی😅 پسر دایی منم روز کنکور پا شدن اومدن خونه مااا بلند قبل سلاام علیک از کنکور چ خبر تازه این تا دو روز پیش جواب سلامه منو با کله تکون دادن میداد یه دفعهه😐😒😁.. هییی نمیفهمم بقیه چرا انقدر جوش میزنن .. من فقط ب مادرم که واقعا برام زحمت کشیده حق میدم .. مثلا دختر داییم میگه زنعمو خیلی نگران توعه ها خیلییی .. به خاطر کنکور و این مزخرفات ..😕 من بعد کنکور باید جواب هزار نفرو میدادم واقعا زندگی رو برام جهنم کردن انقدر که دیگه مهمونی نمیرفتم که با هجمی از سوال و جواب و بازخواست کردن مواجه نشم😑.. کلا دخالت بیجا خوشم نمیاد بدتر رابطه ها رو خراب میکنه..