2777
2789
عنوان

ابروي خانواده مو بردم خاك تو سرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1896 بازدید | 51 پست
عزيزم من امسال دومين سال كنكورم بود اوايلش خيلي خوب خوندم بعد كم اوردم نخوندم گفتم برم كه چي رشته مو ...

عزیزم موقت برو آزاد یا پیام نور بدون کنکور ی چیزی بخون که دهن فامیل بسته شه،دو ترم مرخصی بگیر بخون واسه کنکور ..اینطوری چون بقیه نمیدونن استرس کمتری هم داری امسال

اره من خيلي درس خون بودم تو فرزانگان درس خوندم خانوادمم خيلي خيلي برام خرج كردن دبير مياوردن خونه بر ...

انشالله

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂 منم ی پسر دایی دارم کلاس هشتمه فکر کن من اصلا شمارشو نداشتم بعد بهم پیام داده ک امسال کنکور ...

چه کار زشتی

مگر همسن شما هستند؟

اگر هم بودن نباید پیام میداد

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
چه کار زشتی مگر همسن شما هستند؟ اگر هم بودن نباید پیام میداد

نه کلاس هشتمه واقعا درک نمیکنم بعضیارو

ک طرف اصلا سال تا سال  باهات حرف نمیزنه موقع کنکور میاد امار بگیره

من کنکور دادم قبلا میخواست ببینه امسالم میدم یا ن

😂 منم ی پسر دایی دارم کلاس هشتمه فکر کن من اصلا شمارشو نداشتم بعد بهم پیام داده ک امسال کنکور ...

خووب کردی😅 پسر دایی منم روز کنکور پا شدن اومدن خونه مااا بلند قبل سلاام علیک از کنکور چ خبر تازه این تا دو روز پیش جواب سلامه منو با کله تکون دادن میداد یه دفعهه😐😒😁.. هییی نمیفهمم بقیه چرا انقدر جوش میزنن .. من فقط ب مادرم که واقعا برام زحمت کشیده حق میدم .. مثلا دختر داییم میگه  زنعمو خیلی نگران توعه ها خیلییی .. به خاطر کنکور و این مزخرفات ..😕 من بعد کنکور باید جواب هزار نفرو میدادم  واقعا زندگی رو برام جهنم کردن انقدر که دیگه مهمونی نمیرفتم که با هجمی از سوال و جواب و بازخواست کردن مواجه نشم😑.. کلا دخالت بیجا خوشم نمیاد بدتر رابطه ها رو خراب میکنه.. 

آدما مثل پیاز، لایه لایه اَن 
عزيزم چه  رشته اي قبول شدي؟

اولین بار سخت افزار ک نرفتم

سال دوم نرم افزار ک نرفتم

سال سوم شهرسازی دوسش داشتم رفتم 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد