2777
2789
عنوان

ابروي خانواده مو بردم خاك تو سرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1896 بازدید | 51 پست

عزیزم تن خودت و خانوادت سلامت 

ابرو به درس و مدرک نیست به اخلاق و نجابته ان شاالله سال دیگه تلاشتو بکن حتما قبولی

اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه   اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم من امسال دومين سال كنكورم بود اوايلش خيلي خوب خوندم بعد كم اوردم نخوندم گفتم برم كه چي رشته مو ...

سلام کاش شرکت می‌کردید چون مطمئنن افراد مثل شما کم نبودن که آخراش کم بیارن.

و کنکور امسالم سخت بود و خیلی از بچه های قوی هم با دیدن سوالات شوکه شده بودن و عملکرد خوبی نداشتن.

ولی شما الان بهتر هست که اصلا به این مسائل فکر نکنید و حتی به نتیجه هم فکر نکنید و تمام تلاشتون رو بکار ببرید.

براتون آرزوی بهترین ها رو دارم⁦♥️⁩⁦♥️⁩

اطرافیان بهت فشار نیاوردن؟!.. واقعا براشون مهم نبود؟

هیچکس ب اندازه خودم ب خودم فشار نیاورد

همش فک میکردم الان مردم چی فک میکنن الان چقد ابروم میره

ولی اینا فقط تو ذهن خود ادمه

هیچکس واقعا یه کنکور زپرتی براش مهم نیس

جدي ميگي؟تجربي هستي مادر منم اوايل به خاطر كورونا گفت نرو من گروه خونيم ا منفي هست كه خيلي كم پيداست ...

برادر زاده من امسال امتحان داد می گفت خوب بوده. خدا کنه قبول بشه از اول دبیرستان تا حالا درس خونده. دیگه نمیدونم اشتباه زده یا واقعا آسون بوده. با برنامه 4بار کتابا را خونده بود

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
خوش به حالت سرزنشت نكردن به من فقط سركوفت زدن و سرزنش

فکر نمیکنی رفتار خودت باعث بوده؟

باید بهشون حق بدی

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
هیچکس ب اندازه خودم ب خودم فشار نیاورد همش فک میکردم الان مردم چی فک میکنن الان چقد ابروم میره ولی ...

ولی من برعکس تو بودم خودم برام مهم نبود که نه میگفتم میخونم هرر چی تلاش کنم نتیجه میگیرم ولی اطرافیان از دوست و آشنا گرفته کسایی که سال تا سال سلام علیک و باهام بزور میکردن شدن دایه مهربون تر از مادر فکر کن من طررفو اصلا نمیشناختم یه بار ندیدم برگشت ازم پرسید چی قبول شدی چیکار کردی😐 تا بقالی دم کوچه همهه.. هی استاتر به نظرم هرکاری میکنی اصلا ارزش اعصاب خوردگی نداره ... هر چی قبول بشی واقعا برای دیگران مهم نیست جز پدر مادرت آبرو هم به قول دوستان به این چیزا نیست.. 

آدما مثل پیاز، لایه لایه اَن 
خوش به حالت سرزنشت نكردن به من فقط سركوفت زدن و سرزنش

ببین قبلا مامانم سرکوفت میزد

ولی این بیماریه ی تلنگری بود براش ک هیچی مهم تر از سلامتی نیس ک حتی خودش گف نرو

شاید مصلحت این بوده نری اگ میرفتی و کرونا میگرفتی چی

فکر نمیکنی رفتار خودت باعث بوده؟ باید بهشون حق بدی

اره من خيلي درس خون بودم تو فرزانگان درس خوندم خانوادمم خيلي خيلي برام خرج كردن دبير مياوردن خونه برام تا اين حد/خودم امسال خسته شدم نخوندم ديگه وسط راه/ايشالله از امروز به كوب شروع كنم به خوندن خانوده مو رو سفيد كنم

ولی من برعکس تو بودم خودم برام مهم نبود که نه میگفتم میخونم هرر چی تلاش کنم نتیجه میگیرم ولی اطرافیا ...

😂

منم ی پسر دایی دارم کلاس هشتمه فکر کن من اصلا شمارشو نداشتم بعد بهم پیام داده ک امسال کنکور میدی باز یا سال دگ

حتما مامانش پرش کرده😂

منم جواب ندادم سین هم نزدم