2777
2789
عنوان

ابروي خانواده مو بردم خاك تو سرم

1895 بازدید | 51 پست

دوستان من نظام جديد تجربي هستم يك سال هم پشت كنكور بودم امسال دومين سال كنكورم بود شركت نكردم خانوادم خيلي برام خرج كردن خاك تو اون سرم ابروشون رو بردم شديد بين دوست و دشمن /بياين بهم روحيه بدين امسال خوب خوب بخونم فيزيوتراپي قبول بشم

بیا روحیه روحیه🙌

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو حداقل میرفتی فوقش قبول نمیشدی دیگه🙁

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
چرا کنکور ندادی عزیرم

عزيزم من امسال دومين سال كنكورم بود اوايلش خيلي خوب خوندم بعد كم اوردم نخوندم گفتم برم كه چي رشته مورد علاقه مو قبول نميشم ابروي پدر و مادرمو بردم خاك عالم تو اون سرم مادرم همش تو خودش مييريزه حرص ميخوره كلي هم برام خرج كردن دلم ميسوزه 

عزيزم من امسال دومين سال كنكورم بود اوايلش خيلي خوب خوندم بعد كم اوردم نخوندم گفتم برم كه چي رشته مو ...

منم مثل تو هستم دومین سال اولاش خیلی خوب خوندم بعدش ول کردم با این حال لحظه اخر دلم میخاس کنکور بدم ولی مامانم بخاطر شرایط کرونا نزاشت برم😞