دوستان من نظام جديد تجربي هستم يك سال هم پشت كنكور بودم امسال دومين سال كنكورم بود شركت نكردم خانوادم خيلي برام خرج كردن خاك تو اون سرم ابروشون رو بردم شديد بين دوست و دشمن /بياين بهم روحيه بدين امسال خوب خوب بخونم فيزيوتراپي قبول بشم
درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است.... مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!! https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزيزم من امسال دومين سال كنكورم بود اوايلش خيلي خوب خوندم بعد كم اوردم نخوندم گفتم برم كه چي رشته مورد علاقه مو قبول نميشم ابروي پدر و مادرمو بردم خاك عالم تو اون سرم مادرم همش تو خودش مييريزه حرص ميخوره كلي هم برام خرج كردن دلم ميسوزه
دختر گلم آبروي خانواده ت به اخلاق تو وابسته س نه به مدرك تحصيلي ت،ولي براي ساختن آينده خودت حتما حتما و باز هم تأكيد ميكنم حتما درستو خوب بخون و يه رشته خوب رو ادامه بده