2777
2789
عنوان

پسرم یه حاج آقای درونی داره😁

238 بازدید | 19 پست

خیلی ماخوذ به حیاست بچه م🥺

مثلا اکر ببینه باباش منو داره از لپ میپوسه یا بغل میکنه میره بیرون در رو هم میبنده پشت در وایمیسته،بدون اینکه ازش بخوایم یا یادش داده باشیم یا جایی دیده باشه

میکاپ کنم اولش با خجالت نکاه میکنه سرشو میندازه پایین😁😅

موقع پرو لباس هم میاد تو😅اکه مانتو کوتاه یا تنک باشه میکه این ب دردت نمیخوره مال خودتو بپوش😁

دو سال و نیمه ست تقریبا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظش کنه

کابوس من اینطور بچه هاست

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

ماشاالله تعریف شو نده چش می‌خوره بچه خدا برات حفظش کنه انشالله که خدا عاقبت شو بخیر کنه و به یه فرق موفق توی زندگیش تبدیل شه الهی آمین 🧿🤍🤲🏻🌸🦋

فقط 45 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه

چه ترسناکه پسرتاز اینا که انگار لخت می بینن آدمومن از این مدلیا بیشتر می ترسم حس بدی بهم میدن

چطوری میتونی اینقدز در مورد یه بچه ی‌کوچیک بی رحم باشی؟!‌پسر من موقع تعویض لباس خودش چشماشو میبنده،با حیا ترین بچه ایه که دیدم

چه عحیب،چون من به خوابم هم بچه ی به این موقعیت شماسی نمیدیدم😅

میدونی اصلا دوس ندارم بچه بیشتر از سنش بفهمه

چون خودم اینطوری بودم خیلی اذیت شدم

هیچی از بچگی و بی دغدغه بودنش نفهمیدم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.