2777
2789

من بختیاریم

اهواز

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشبختم عزیزم منم بختیاریم کجای اهوازی

منم 

کورشم گلم

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ
منم  کورشم گلم

یکی از دوستای صمیمیم کوروش خونش اینقد اصرار میکنه بیا اهواز کلا دو هفته پیش اومدیم که بیاییم اهواز یه تصادف جزئی کردیم قسمت نشد بریم برگشتیم

Live the moment now✌
یکی از دوستای صمیمیم کوروش خونش اینقد اصرار میکنه بیا اهواز کلا دو هفته پیش اومدیم که بیاییم اهواز ی ...

آخی عزیزم

بلا دور باشه ازتون

حالا انشالله یه فرصت دیگه

آخی عزیزم بلا دور باشه ازتون حالا انشالله یه فرصت دیگه

مرسی عزیزم امید به خدا .من خودم عاشق اهوازم کلی خاطرات دارم تو لشکر و زیتون و کلا زیاد اهواز بودم ولی بعد از ازدواج دیگه طلسم شدیم انگار

Live the moment now✌