2777
2789
عنوان

فردا میرم خونه خودم

622 بازدید | 10 پست

فردا میریم خونه خودمون ولی من از بی میلی شوهرم ترس دارم خیلی نگرانم کرده 🙁😓😓🤕🤕طول این ۵ماه رابطه فقط اون شب واکنش نشون داد

‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›

سلام خانما توروخدا دعا کنید تست کرونا پدرم منفی باشه و به سلامتی به خونه برگرده بردن بخش کرونایی دارم دیوونه میشم دلم خونه التماس دعا فداتون بشم حاجت روا بشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر شما دختر کلهر نیستی؟

دختر کلهر کورده

من یه  قانون جذبی ام   و آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه  اگه تو نوشته هام کلمات غیرمرتبط هست برای اینه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و گوشی اصلاح می‌کنه  
اجی خودم کرونا گرفتم سخت نیست

پدرم سکته کرده ۷ ساله دیابت هم داره بیچاره تو این هفت سال خیلی زجر کشیده خیلی ب خدا امید داشت خدا رحم کنه با دعای سما دوستان گلم به سلامتی خونه برگرده خدا هیچ خونه ایی رو بدون پدر و مادر نکنه