سلام دوستان سه ماهه عروسی کردم ،من و همسرم عاشق بچه هستیم قبل عروسی هم هردومون چکاب کامل رفتیم هیچ مشکلی نداریم خداروشکر اما هنوز باردار نشدم دلیلش چیه لطفا هرکسی تجربه داره راهنماییم کنه...
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
این یعنی رفته رفته شانس باروری بالا میره؟؟؟یا نه ربطی نداره؟؟!!
نه عزیزم کلا کلهم برای هرفردی درهرماه ک اقدام برای بارداری داره احتمال باردارشدن ۲۵ درصده این ینی ب این معنی نیس ک حتما مشگلی وجود داره اما اگ این موضوع بیش ازیکسال شد باید ب پزشک مراجعه کنی من خودم همون اول ازدواجم رفتم درست دوماه بعد عروسی محض کنجکاوی از دکتر پرسیدم بااینک اقدام داشتم نمیگم ک بچه میخاستم ولی چون رابطه بوده دلیلش چی بوده ک باردارنشدم؟ ک همینو گفت و اینک چون اقدام داشتی ۱۰۰ درصد امکان بارداری نداره ک پس اصلا استرس نباید ب خودت وارد کنی
#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
لحن من لحن خاصی نبود شما اونجور که خوشت اومد برداشت کردی شب خوش
شبتون پر از ارامش😉