سلام دوستان سه ماهه عروسی کردم ،من و همسرم عاشق بچه هستیم قبل عروسی هم هردومون چکاب کامل رفتیم هیچ مشکلی نداریم خداروشکر اما هنوز باردار نشدم دلیلش چیه لطفا هرکسی تجربه داره راهنماییم کنه...
منم سه ماه بعد عروسیم باردارشدم هیچ ب هیچیزش سختیش فکر نکرده بودیم فقط ذوقشوداشتیم بیاریم خخ هنوز چیزی نشده گ بخای نگرانشی چراباردارنمیشی بعدشم به این معنی نیس ک مشگلی دارین هرماه ک اقدام دارین تنها فقط ۲۵ درصد امکان بارداری وجود داره برای هرفردی
#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
دوستان استارتر ازتون نپرسید بچه بیارم یا نه که میگید زوده😒😒😒😒😒
استارتر اگه از نصیحت ما ناراحت میشد خودش مثل شما جوابمونو میداد. نگران نباش.