2777
2789

سلام بچه ها.امروز سونو آنومالی دادم گفت ی لخته پشت جفتته و استراحت مطلق .کسی اینجوری بودا .زیر دلم سمت تخمدان راست ب شدت دردش امونمو بریده۰😭بچم چیزیش نشه یا حضرت عباس

من ب زودی زود حسابی پولدار و خوشبخت میشم❤😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونریزی داری؟من خونریزی ندارم.فقط خیلی درد دارم.شیاف و ایما نداد دکترم

نه خونریزی ندارم این هفته باید برم آنومالی اگه از بین رفته باشه دیگه شیاف نمیزارم .

.                                              
نه خونریزی ندارم این هفته باید برم آنومالی اگه از بین رفته باشه دیگه شیاف نمیزارم .

انشالله ک از بین رفته ‌.برا منم دعا کنید

منم اینجوری بودم ولی استراحت مطلق نداد دکترم. هفته ۳۵ بودم یه بار رفتم پیاده روی همون شب جفتم کنده ش ...

خداروشکر عزیزم.انشالله منم تا موعد زایمانم چیزیم نشه

خداروشکر عزیزم.انشالله منم تا موعد زایمانم چیزیم نشه

ببین میتونی فعالیت کنی ولی به کسی نگو. بار در حد دو تا سه تا کتاب یا حد اکثر چند تا ظرف فعالیت سنگین اصلا نکن پیاده روی نکن زیاد سرپا واینستا مثلا بیشتر از ده دقیقه نشه هوای خودتو داشته باش. مال من اینجوری شد شب که خوابیدم یه دفعه دیدم بین پام گرم شد گفتم چرا اینجوری شدم به شوهرم گفتم چراغو روشن کن یه دفعه دیدیم تخت پر پر پر خونه. پتو گذاشتم و پتو هم پر خون شد البته کیسه آب هم همراهش پاره شده بود وگرنه هر کی انقد خون از دست بده میمیره. دکتر بیمارستان گفت اگه یه کم دیرتر میومدی هم خودت هم بچت میمردین. دور از جونت اینارو میگم هوای خودتو داشته باشی و اگه شرایطت مثل من شد دور از جون حتما خودتو خیییلی زود به بیمارستان برسون از دکترت بخواه بتامتازون هم برات بنویسه که آمپول تشکیل ریه جنینه. اگه اونو نمیزدم من، پسرم تو دستگاه میرفت به خاطر ریه اش

ببین میتونی فعالیت کنی ولی به کسی نگو. بار در حد دو تا سه تا کتاب یا حد اکثر چند تا ظرف فعالیت سنگین ...

ممنون بابت راهنماییت عزیزم.چشم حتما مراعات میکنم.فعلا ۱۸هفته و یک روزمه .خدا خودش رحمش ب بیکسیم بیاد 😔