2777
2789
عنوان

تراول ماگ خوب کسی داره

37 بازدید | 3 پست

بچه ها کسی داره،میخام مادو بخرم ولی هیچ تجربه ای ندارم که چی خوبه،قیمتش تا حدود ۴۰۰ باشه،واسه دانشگاه بشه استفاده کرد،

از اینی که عکسشو گذاشتم کسی استفاده کرده خوبه؟

ازین مدل ندارم یه مدل دیگه دارم 

اگر خیلی معتاد چایی یا چیز دیگه هستی ببر وگرنه به نظرم ارزش مداره همچین چیز سنگینی بزاری تو کیفت 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ازین مدل ندارم یه مدل دیگه دارم اگر خیلی معتاد چایی یا چیز دیگه هستی ببر وگرنه به نظرم ارزش مداره هم ...

مدل دیگه چه مارکی،خوب گرم نگه میداره؟

میخام کادو بخرم دوستم برای دانشگاه یه بار گفت نیاز داره،حالا میخام واسه تولدش بخرم براش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدل دیگه چه مارکی،خوب گرم نگه میداره؟میخام کادو بخرم دوستم برای دانشگاه یه بار گفت نیاز داره،حالا می ...

مارکشو نمبدونم بدنش فلزیه ..درش مشکی ...

دوتا لیوانم بیشتر چایی نمیگیره 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته