2777
2789
عنوان

اولین بار با چی دلتون لرزید من با شنیدن نام ابالفضل

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 45 پست
ایشالله با هم سعادتی ابدی همراه با سلامتی برکت و ثروت و عشق و فرزندانی صالح وسالم داشته باشید عزیزم ...

قربونتتتتتتت برم دوست گلمممممممممممممممم  

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

...روز عاشورا هرسال شهرمون تعزیه سنگین برگزار میکرد..شبیه خوان حضرت زینب..لحظه آخر که خیمه ها رو آتش میزدن یه بیت میگفت...فریاد غریبی حسین...بی کس و بی یاری حسین...خیلی دلم میلرزه با این شعر...

حیف امسال نیست...تعزیه...

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله نصیب شما و من و همه ی ارزومندا😍اولش میریم سلام میدیم خدمت سقای کر بلا چون نزدیکتره😍بعد ...

به به ، خداوند بهتون سلامتی سعادت برکت و ثروتی الهی و ارامش بده خوشا به سعادتتون دلم لک زده برا دیدن بین الحرمین و هر دوتا حرم با وجودی اصلا اهل زیارت نبودم ولی عاشق این دو هستم البته اهل بیتشون هم هر کدوم جایی خاص دارن توی قلبم از حضرت محمد و حیدر کرار و بی بی فاطمه ی پهلو شکسته تا طفل شش ماهه بمیرم برا حضرت زینب چقد عذاب کشید تا که واقعه ی کربلا را به گوش عالمیان رسوند

خوشا به سعادتتون بعد سر دوراهی که رسیدین اول رفتید زیارت آقا ابوالفطل یا سالار شهیدان اقا امام حسین؟ ...

انشالله قسمتت میشه عزیزم

اول رفتیم زیارت آقا ابوالفضل بعد رفتیم پابوس امام حسین

خیلی باصفاست...انشالله قسمت همه ی آرزومندا بشه🌷

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من با این نوحه... دامن کشان رفتی دلم زیر و رو شد هر وقت گوش بدم اشکم میاد

عاخ منم😭😭😭😭😭😭😭😭 ینی دیونم کرده این مداحی

ن تــو آنــی کـــ همـــانــی،ن مــن آنــمـ ک تــو دانــی...
من با آهنگ آمده ام ای شاه پناهم بده ( امام رضا ) هنوزم میشنوم یه حالی میشم 💙💚

وای گفتی وای این همیشه منو گریه میندازه قربونت برم عزیزم با پستت اشکمو جاری کردی الهی هر چی از خدا میخای بعد هفت دقیقه بهت بده چون هشت عدد آقا رضاست باورت میشه من هنوز سعادت پا بوس رفتنشو نداشتم ؟ لطفا برا زیارت امام غریب رفتنم دعا کنید

داشتیم با عشقم شام میخوردیم بعد من ی لحظه برگشتم عقبمو نگا کردم تا صورتم  برگردوندم نگا عشقم کن ...

ای جانم خداوندا این دو کبوتر عاشق را تا ابد الاباد سعادتمند و عاشق و شاد نگهدار و سلامتی و آرامش و همه ی خواسته هایشان را در دم برآورده کن

وقتی خرید کنم دلم میلرزه وپول بیاد تو کارتم 🤣🤣🤣🤣🤣بقیه چیزا نه

امیدوارم به حق این روزهای عزیز ثروتی عظیم سلامتی و سعادت و برکت همیشه و همه جا خداوند در اختیارت قرار دهد ایشالله تا دل من هم به خوشی دلت خوش باشد التماس دعا

نه بابا فان بود ولی اولین بار بعد قهرمانی رئال یادم دقیقه ۹۲:۴۸فینال یه گل عقب بودیم سانتر شد توپ رف ...

انشالله زندگیت همیشه و همه وقت سرشار از همه ی خوشیهایی باشه که خودت دوست داری

میتوانی بگی کی خونده

عزیزم این که من میگم یه مداح محلی توی یه روستا خوند اون موقع و ما چون از لرهای استان فارس هستیم به زبون لری میخونن اشکمون درمیاد در کل من به مداح توجه نمیکنم به متن و اشعار توجه میکنم حتی اغلب آهنگهای عادی روزانه گوش میدم نمیدونم خوانندش کی هست 

وای گفتی وای این همیشه منو گریه میندازه قربونت برم عزیزم با پستت اشکمو جاری کردی الهی هر چی از خدا م ...

ای جانمممم😘😘😘😘🥰😇

مرسی از لطفت 🙏🙏

چشم عشقم برات دعا میکنم .

امسال بهترین سال زندگی منه 😍🤞دانشجوی روانشناسی تهرانم و کنار بهترین هیپنوتیزور ایران مشغول به کارم و به عشقم رسیدم 🧡💜❤💙💚