2777
2789

من دختر مذهبی به اون صورت نیستم و هیچ اشنایی و شنیده ای در مورد واقعه ی کربلا نداشتم ولی با این مداحی دلم لرزید ای ابوالفظل ای ماه هاشمی هم علمداری هم برارمی، یا قمر بنی هاشمی یا سقای دشت نینوا  ، ابوالفظل شافع و ضامن همتون باشه ایشالله

منم دوسش دارم

باب الحوائجه

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

شفیعمون آقا عباس

ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم  ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی  شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اصلا مذهبی نیسم ولی وقتی واقعی عاشورا رو میشنوم یا تو تی وی سریالشو میبینم دلم میلرزه

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

بادیدن گنبد زیبای حضرت ابوالفضل در کربلا💖

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
واقعا یا شوخی میکنید؟

نه بابا فان بود ولی اولین بار بعد قهرمانی رئال یادم دقیقه ۹۲:۴۸فینال یه گل عقب بودیم سانتر شد توپ رفت تو گل بهترین شب زندگیم بود 

و حالا مادر شدم 

با اجازه اسی تشریف بیارین تایپک ختم بنده ذکر مجرب یا حسین ادرکنی ۸۹۰۰۰ذکر مانده تا عاشورا 

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

امشبی را شه دین در حرمش مهمان است عصر فردا بدنش زیر سم اسبان است 

مکن ای صبح طلوع مکن ای صبح طلوع

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم.