دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️
عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشتهی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .
من داشتم میدونی همون حرفای کانالشو گوش راهتو پیدا کن توخصوصیش فقط میگه اینارو بخون اونا بخون بیشتر ب ...
منم همینو شنیدم ک زیاد وقت نمیزاره..خب ضعیفم باید باهاش کاربشه ک قوی بشه..من هزاران سال از درس دور بودم الان موندم چ کنم نمیخوام مثل امسال ازمون خطا کنم
ای بابا اصلا مشاور و اینا تاثیر نداره . من چندین ساله دارم کنکور میدم مشاور چکار میخواد کنه که اینو بخون اونو نخون خوب ادم خودش میدونه چیرو بخونه اگه کنکورهای سال قبل رو ببینی متوجه میشی از چه مبحثایی کنکور میاد . طراح کنکورم قشنگ سوپرایزت میکنه . امسال سخت ترین سال کنکور بود . فقط میدونم یکی بود که 100 میلیون میگرفت شباهت سوالا رو میداد فقط اون بچه ها راضی بودن وگرنه 85 درصد خراب کردن .
مشاور میگفت چون امسال کنکور سخت بود کسی که میانگین 40 درصد هم بزنه پزشکی میاره . پس عجله نکن صبر کن . یعنی با کمترش هم میشه پیراپزشکی اورد .مک خوب بود دانشگاه و کنکورمو با هم داشتم کمتر ضربه خوردم اون بیچاره هایی که به امید رتبه ی بهتر همش مبگن سال بعد سال بعد چی .