2777
2789
عنوان

پریود با خون کم و بدون درد

95 بازدید | 14 پست

پریشب پریود شدم گلم تاالان شاید یه کف دست....

رنگشم‌ تیره‌ ست اصلنم‌ درد ندارم.

کسی میدونه چرا؟ 

نکنه مریض شدم مثلن‌ تنبلی کیست ازین چیزا😫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند ماهه یا در حد لک بینی میشم یا نهایت ی روز کمی میاد درد هم ندارم زدم چت جی بی گفت از علائم قرص زد بارداریه دیواره ی رحمت نازک میشه و خونت کم میشه مشکلی نداره ،دیگه منم بیخیال شدم

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
من چند ماهه یا در حد لک بینی میشم یا نهایت ی روز کمی میاد درد هم ندارم زدم چت جی بی گفت از علائم قرص ...

من اخه بدبختانه طبیعی جلوگیری میکنم اهل قرص اینا نیستم 

۳۰

عزیزم  اگه اولین باره به این شکله  نگران نباش   شاید مال تغییر اب و هوا باشه  معمولا  این مورد برا  بعضیها اتفاقرمیفته خودمم  گاها اینطور شدم  ولی  دکترم که رفتم گفت چیز  خاصی نیس  ببین نوع تغذیه   حتی ابو  هوا  میتونه    این تاثیرو  داشته  باشه    انشالله که  چیزی نیس

اخه‌ مال من اولین باره

این ینی سالمی وقتی درد داری و پریودت کمه گاهی زیاد ینی تنبلی تخمدان اینکه پی ام اس نداری و حین پریودم درد نداری بدون تو خیلی خوشبختی دختر 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
من اخه بدبختانه طبیعی جلوگیری میکنم اهل قرص اینا نیستم

ن من قرص و ک قطع میکنم دوباره پریودم عادی میشه ،برای شما احتمالا مشکل از جای دیگس

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
پریود خیلی زیاد میتونه نشونه تنبلی باشه؟

نه اگه از اول زیاد بود نه ولی یهویی زیاد شه حتما مشکلی هست

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
مرسی از نظرت یکم از نگرانیم کم شد 😘

نگران نباش  انشالله موردی  نیست   ببین  خود   استرس    درگیری  ذهنی    نوع تعذیه  حتی   تغییر ابو هوا    میتونه تاثیر بزاره  الانم  که   تعذیه   با گوشت  و مرغ که  همشون  هورمونی   هستند  و معلوم نیست چی به خوردشون  میدن  و همین هورمونها  رو ادمم تاثیر میزاره    میتونه  این موردو  تحت تاثیر قرار بده