الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من چند ماهه یا در حد لک بینی میشم یا نهایت ی روز کمی میاد درد هم ندارم زدم چت جی بی گفت از علائم قرص زد بارداریه دیواره ی رحمت نازک میشه و خونت کم میشه مشکلی نداره ،دیگه منم بیخیال شدم
عزیزم اگه اولین باره به این شکله نگران نباش شاید مال تغییر اب و هوا باشه معمولا این مورد برا بعضیها اتفاقرمیفته خودمم گاها اینطور شدم ولی دکترم که رفتم گفت چیز خاصی نیس ببین نوع تغذیه حتی ابو هوا میتونه این تاثیرو داشته باشه انشالله که چیزی نیس
نگران نباش انشالله موردی نیست ببین خود استرس درگیری ذهنی نوع تعذیه حتی تغییر ابو هوا میتونه تاثیر بزاره الانم که تعذیه با گوشت و مرغ که همشون هورمونی هستند و معلوم نیست چی به خوردشون میدن و همین هورمونها رو ادمم تاثیر میزاره میتونه این موردو تحت تاثیر قرار بده