2777
2789
مبارکتون باشه گلم ولی منظورتون رو متوجه نشدم اینکه شما با حرفم موافق بودید یا مخالف

من میگم اون زمان تورم به این شدت نبود فرض کن طرف میخواست خونه بخره .یه پولی خودش میذاشت یه پولی از فامیل میگرفت راحت یه اپارتمان میخرید ولی الا غیر ممکنه. طرف با فرض ۲۰ تومن حقوق هم می‌خورد هم پس انداز میکرد قیمتا تا حدودی ثابت بود شما صبح تخم مرغ بخری شب قیمتش عوض شده .الا با تلاش فقط باید انقدر در بیاری که زندگی کنی 

ببین تا تلاش نکنی و اشکت در نیاد خون از دلت نچکه ب موفقت نمیرسی من نظرم اینه من خودم خیلی تلاش کردم ...

انتظار پشت میز ندارم شما دخلت با خرجت نمی‌خونه ی حساب ساده اس هر چقدر هم کار کنی آقا جان نمی‌خونه چرا نمی‌فهمید 

کاربر اقام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه 24 ساعت کار کنی که بعد 5 سال زمین بخری البته اگه طرف زنده بمونه

حالا ۲۴ ساعت نه ۱۶ ساعت 

کار کردن خریدن 

بهتره آنقدر آیه یاس نخونی برای خودت همه تو همین وضعیت هستن و یه حرکتی زدن برای زندگیشون 

زمین نتونست بخره 

ماشین خرید 

ماشین نتونست موتور خرید

خلاصه یه حرکتی برای زندگیش زد 

خودت رو جمع کن برای زندگیت تلاش کن به هر حال زندگی توعه 

هرکار می‌کنی برای خودته

انتظار پشت میز ندارم شما دخلت با خرجت نمی‌خونه ی حساب ساده اس هر چقدر هم کار کنی آقا جان نمی‌خونه چر ...

خب معلومه با کارگری برای دیگران نمیشه به جایی رسید اما به قول دوستمون با اینستا و یوتوب میشه از صفر به جایی رسید

حالا ۲۴ ساعت نه ۱۶ ساعت کار کردن خریدن بهتره آنقدر آیه یاس نخونی برای خودت همه تو همین وضعیت هستن و ...

من الان کارگر ی کارخونه ام 12 ساعت کار میکنم برای 27 میلیون چقد باید کار کنم تا ی پراید بگیرم ؟ چرا خودتونو زدید به خواب دوست دارید بیدار نشید 

کاربر اقام 

خب معلومه با کارگری برای دیگران نمیشه به جایی رسید اما به قول دوستمون با اینستا و یوتوب میشه از صفر ...

تو اینستا و یوتیوب انقد پیج میزنن شکست میخورن 

کاربر اقام 

تولید کننده هستیم چکی پارچه گرفتیم لباس تولید کردیم به سودش تا جای ممکن دست نمی زدیم هی کار رو کار س ...

حرف تو درسته ...

سواد مالی داشتی ...یعنی از سود کارت خرج نکردی ..لطفا زندگیتو کن ...هر چی خریدید نصف نصف به نامت بزن .کدوم مردی تا حالت خیانت نکرده ؟؟ من خودم خیلی آویزون همسرم بودم .همیشه میگفتم نیمه گمشده و عشق ....یه بار به اصرار خواهرم رفت دکتر اعصاب و روان .با خوردن دارو احساس قدرت داشتم .دکتر میگفت هر عکس العملی نشونه علمیه ..تغییر هورمونهاست نه ضعف ..رفتارم تغییر دادم ..الان خیلی از نظر احساسی قوی تر از همسرمم .مستقل از نظر عاطفی..بدون اضطراب پنهان .باورت میشه به مرد فقط یه عامل تولید مثل نگاه میکنم .خیلی بهش بی تفاوت شدم ...

انتظار پشت میز ندارم شما دخلت با خرجت نمی‌خونه ی حساب ساده اس هر چقدر هم کار کنی آقا جان نمی‌خونه چر ...

درامدت ماهی چقده؟

ی شغل باهاش دست و پا کن 

دیگه الان عصر ارتباطاته 

مردم تو اینستا دارن میلیاردی درامد کسب میکنن 

تو ک پسری 

برو پیج اقیانوس بگ رو نگاه کن 

تازه شروع کرده ،کیف زنونه میفروشه

با ی گوشی معمولی 

اولاش بساط میکرد و الانم تو پیجش میفروشه 

تو بهترین حالت ممکن ی مغازه بخوای اجاره کنی خداتومن 

ک اونم روزی چندتا مشتری میاد؟؟؟؟ 

ولی فک کن اینستا بازاریه ک تو در روز هزارتامشتری رو میتونی رد کنی