2777
2789
عنوان

مشاورکنکورعلیرضاافشار

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 34 پست
ای بابا اصلا مشاور و اینا تاثیر نداره . من چندین ساله دارم کنکور میدم مشاور چکار میخواد کنه که اینو ...

خب من چن سال از درس دور بودم.امسالم دوتامشاور گرفتم هردو افتضاح میگم شاید افشار برام معجزه کنه مثلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور میگفت چون امسال کنکور سخت بود کسی که میانگین 40 درصد هم بزنه پزشکی میاره . پس عجله نکن صبر کن ...

من پزشکی میخوام.پیرا نمیخوام .خودم قبلا پرستاری خوندم

من توی کانال کلاس مشاورش ثبت نام کردم‌.ک شیفتش شدم.حالا شما ک باهاش داشتی راضی بودی؟میدونی میخوام مط ...

عزیزم تو کانال خوب صحبت میکنه و واقعا صحبتاش بدرد میخوره ولی واقعا درگیرش نشو اگه تونستی یه مشاوره از چند تا رتبه برتر بگیر که روش مطالعه هر درس اینا کتاباشو نحوه ی تست زنی و مرور بعد اگه مشاوره خواستی اینا میتونی جلسه نیم ساعته با استاد بگیری و سوالاتو بپرسی چون فک کنم الان ۴۰۰ ۵۰۰ تومن شده هرماه نمیدونم دقیق پول بدی بعد هیچی به هیچی

خب من چن سال از درس دور بودم.امسالم دوتامشاور گرفتم هردو افتضاح میگم شاید افشار برام معجزه کنه مثلا

نه عزیز دیگه بدتر از من نیستی که صد تا مشاور گرفتم همشون فقط پول میگرفتن . فقط خودت باید بخونی . مشاور که سر کنکورت نیست خودت هستی و خودت .

تا خدا پشتمه ،دنیا تو مشتمه ❤
حضوریش یک میلیون تلفنیش۶۰۰

میگم دیگه مال من اون زمان ۳۰۰ بود ولی در کل راه درس خوندنه درستو پیدا کن و خودت ادامه بده استاد هوشیار خودش آدمه موفقیه ولی مشاوره خصوصیش زیاد وقت نمیزاره سرش شلوغه 

تهوع میگیرم از پرستاری

الان پرستاری خیلی متقاضی داره . من خودم میکروبیولوژی میخونم . وقتی استادم فهمید میخوام کنکور بدم کلی دعوام کرد گفت قدر رشته ت رو بدون . میتونی دکتراتو تو ویروس شناسی پزشکی بگیری که ارزشش خیلی زیاده . و اینکه رشته ت زیرشاخه ی پزشکیه . اون ور به این رشته خیلی اهمیت میدن تا پزشکی . حالا موندم چکار کنم البته کنکورمو هم زیاد خوب ندادم

تا خدا پشتمه ،دنیا تو مشتمه ❤