2777
2789
من هدفم حضانت پسرم هست باوجود ک میدونم پیر و ضعیف میشم برا بززگ کردنش

حضانت با پدره مگه اینکه صلاحیت نداشته باشه روانی باشه دست بزن اینا همه باید مدرک پزشک قانونی داشته باشه که این ادم روانیه  بعد بچرو 

میدن شما

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
حضانت با پدره مگه اینکه صلاحیت نداشته باشه روانی باشه دست بزن اینا همه باید مدرک پزشک قانونی داشته ب ...

ن هیچ کدومو نداره

بچمو بخاد بفد هفت سال بگیره چن دوز در هفته میتونم بچمو ببینم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این دوستمون یه چیزی شنیدن خیر درصدیه مث بنگاه که میری خونه بخری هرچی خونت گرونتر کمیسیوون بنگاه بیشت ...

من از خود طرف شنیدم گلم یه چیزی نشنیدم 😊😊شمام اگه واقعا اطلاع دارین بفرمایید دوستمونو روشن کنید ک چقدره مبلغ هر سکه 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
میگن هر چه معاملات طی سال قبل طلاق داشته رو لغو میکنن  تقاضا طلاق از خودش باشه فک کنم نصف اموا ...

سال خیر از زمان که شما درخواست مهریه میدی به بعد رو  بهش میگن معامله صوری و باطله  ولی اگه قبل درخواست بزنه نام کس دیگه هیچ کاری نمیتونین بکنین 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
میگن هر چه معاملات طی سال قبل طلاق داشته رو لغو میکنن  تقاضا طلاق از خودش باشه فک کنم نصف اموا ...

مگه تو قباله ازدواج قید کردین ک نصف دارایی های بدست آمده برای شماست؟؟اگه قید کردین ک اره میرسه وگرنه خیر 

نه کی گفته طی سال؟؟این خبر کذبه

من از خود طرف شنیدم گلم یه چیزی نشنیدم 😊😊شمام اگه واقعا اطلاع دارین بفرمایید دوستمونو روشن کنید ک ...

منم گفتم اگه میخان حساب کنم درصدیه مثلا هر صدهزار تومن  20 هزار تومان مثاله حالا اگه خاستن درخواست دوستی بدن من درخدمتم  من روزی که قبول شدم با خودم عهد کردم هرکس کمک خاست رد نکنم 

اما از وکیل پرسیدم گفت تا پایان هفت سال حضانتش اولویت با شماست

بچت مگه پسر نیس

منم گفتم اگه میخان حساب کنم درصدیه مثلا هر صدهزار تومن  20 هزار تومان مثاله حالا اگه خاستن درخو ...

خب همین الان حساب کنید هر یک سکه چقدر باید ب دادگاه پرداخت بشه؟

یکی از همکارام خانمش مهرشو گذاشته اجرا ی ناشین گرقته بود امدن اداره ازش گرقتن

خب حتما بنام خودش بوده دیگه ولی اگه بتام کسی دیگه باشه نمیتونن توقیف اموال بزنن 

خب همین الان حساب کنید هر یک سکه چقدر باید ب دادگاه پرداخت بشه؟

دلم برا پسرم میسوزه

شوهرم ک نمیتونه نگهداری کنه

میدتش دست مادرش

مادرشم اگر بلد بود بچه تربیت کنه بچه هتی خودشو درست بار اورده بود 

خب حتما بنام خودش بوده دیگه ولی اگه بتام کسی دیگه باشه نمیتونن توقیف اموال بزنن 

ن کرده بود بنام یکی از همکارای دیگ 

قشنگ امدن گرفتنش 

حکمم براش امد ۱میلیارد و صد کسر از حقوق

بیچاره هر چی هم خریده بود این ۲۰ سال زده بود بنام زنش 

نتونست اونارو ثابت کنه جای مهریه