2777
2789
عنوان

باردارم تپش قلب شدید گرفتم

207 بازدید | 20 پست

سلام عزیزان 

من برام یه اتفاقی افتاد استرس و تپش قلب شدید گرفتم آبلیمو مخلوط آب خوردم یک مقدار بعد خرما خوردم بچه تکون میخوره اما بنظرتون الان برم بیمارستان برای کنترل فشار یا اکوی قلب بچه یا بمونه فردا

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

اون اتفاقه چیه ؟؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بچه تکون می خوره پس نترس 

سعی کن آرامش خودت رو حفظ کنی 

بشین ، یه کم ریلکس کن 

نفس های عمیق بکش

اگر دستگاه فشار تو خونه نداری فردا برو فشارت رو بگیر اگه حرکاتش کم شد سونو بده ، اکو نمیخواد

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
اون اتفاقه چیه ؟؟

داداشم افسردگی داره ‌چند روز بود حالش خوب نبود 

غروب هم بیشتر شد 

نصف شب اومد با دوتا داداش دیگم کتکاری .

منم مثلا اومدم ازم مواظبت کنن 

من که می‌دونم شرایط خونمون رو 

همسرم اصرار پشت اصرار 

فک می‌کنه خونمون گل و بلبله

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
حساس نشو من باردارم امشب تا سر حد مرگ کتک خوردم هیچی نشد

خاک تو سرشون که خانوم باردار و غیر باردار سرشون نمیشه بیشعورا

اگه بچه تکون می خوره پس نترس سعی کن آرامش خودت رو حفظ کنی بشین ، یه کم ریلکس کن نفس های عمیق بکشاگر ...

خدارو شکر تموم میخوره 

خرما خوردم بیشتر شد

فردا صبح زود میرم دکتر 

۸ ماهمه تا این یک ماه بگذره من نصف جون شدم

خدارو شکر تموم میخوره خرما خوردم بیشتر شدفردا صبح زود میرم دکتر ۸ ماهمه تا این یک ماه بگذره من نصف ج ...

خدا رو شکر 

دیگه آخراشه دیگه 

سعی کن آروم باشی 

چیزی نمیشه 

من تو این بارداریم انقدر بلایای طبیعی و غیر طبیعی سرم اومده 😁 تازه من سقط مکررم و باید تو زرورق باشم😂😂😂

خدا رو شکر دیگه آخراشه دیگه سعی کن آروم باشی چیزی نمیشه من تو این بارداریم انقدر بلایای طبیعی و غیر ...

ممنون 

من از سقط و اینچیزا خیلی میترسم برای همین خیلی مواظبم 

الان بارداری ؟چند ماهته؟ دختره؟

ممنون من از سقط و اینچیزا خیلی میترسم برای همین خیلی مواظبم الان بارداری ؟چند ماهته؟ دختره؟

نترس 

الآن که دیگه خطری نیست 

من ۱۲ تا سقط داشتم 

الآن باردارم و ماه هفتم ، ۲۹ هفتم تموم شده 

دختره نی نیم

نترس الآن که دیگه خطری نیست من ۱۲ تا سقط داشتم الآن باردارم و ماه هفتم ، ۲۹ هفتم تموم شده دختره نی ن ...

وااای چ خبره ،۱۲ تا سقط😐😐😐 

خدا رو شکر تونستی باردار بشی 

من بودم دور از جون تا حالا سرطانی چیزی گرفته بودم

نترس الآن که دیگه خطری نیست من ۱۲ تا سقط داشتم الآن باردارم و ماه هفتم ، ۲۹ هفتم تموم شده دختره نی ن ...

خدا دخترتم برات حفظش کنه عجیجم❤️