یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعا ممنونم کارمند دادگاه هسید؟ جسارتا دوستمون گفتن ب ازی هر سکه ۲۷۰ هزار باس بدم دولت.درست ...
این دوستمون یه چیزی شنیدن خیر درصدیه مث بنگاه که میری خونه بخری هرچی خونت گرونتر کمیسیوون بنگاه بیشتر فک کنم خیلی کمتر خاستین حساب میکنم میگم ولی هزار تا سکه هم خیلی گرونه
❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز و سالم بهم بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم دعا کنید
نصف خونه داره.نصف باغ مخاد بره تقاضای طلاق بده چطوریه میدونید؟قواله ازدواج و بدمش پاره ش نمیکنه؟اگ ...
نه بهش ندی قباله رو اون یه مدرکه برای تو ثبت ک هست تو محضر ولی اون دستت باشه امن تره وقتی تقاضای طلاق کنه مجبوره مهریتو بده اگر چیزی بنامش باشه به شما میرسه البته اگه نره بزنه ب نام کسی دیگه
همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....