2777
2789
درصدیه  لابد به جز سکه چیز دیگه ای هم بوده و گرنه انقدا نیس

نه گف فقط ده تا سکه میخواستم بزارم اجرا گفتن برو نقد بریز ب  فلان حساب اینم شنیده دیگه نذاشته اجرا برگشته خونه 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
همشو‌ میخوای بزاری اجرا مگه؟؟من اینطور شنیدم پرس و جو‌کن 

یا خدا خیلی زیاده ک

مختم پسرم و جای ۱۱۰ تاش بردارم...

نمیدونم اگر بشه باقبشو نصف میبخشم و نصفشو میذارم اجرا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای چ خبره من ۱۰۰۰ تا دارم باس ۲۷۰ میلیون بدم؟

خیر  تقریبا سی ملیون بعدم دادگاه هزار تارو که یجا نمیده قسط بندی میکنه اگه شوهرتون وضعش خوبه که خونه ماشین هرچی به نامشرو میگیرن ازشون حسابشونو میبندن

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
یا خدا خیلی زیاده ک مختم پسرم و جای ۱۱۰ تاش بردارم... نمیدونم اگر بشه باقبشو نصف میبخشم و نصفشو می ...

حالا شایدم واقعا اینطور نباشه ولی قطعا یه مبلغی ازتون میگیرن پرس و جو کن شوهرت داره مهریتو بده؟؟

یا خدا خیلی زیاده ک مختم پسرم و جای ۱۱۰ تاش بردارم... نمیدونم اگر بشه باقبشو نصف میبخشم و نصفشو می ...

مگه پسرتون خریدنیه اگه شوهرتون بهتون بده میدن و گرنه کل سکه هاتم بدی بچه مال پدره

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
حالا شایدم واقعا اینطور نباشه ولی قطعا یه مبلغی ازتون میگیرن پرس و جو کن شوهرت داره مهریتو بده؟؟

نصف خونه داره.نصف باغ

مخاد بره تقاضای طلاق بده

چطوریه میدونید؟قواله ازدواج و بدمش پاره ش نمیکنه؟اگر کرد تو دفترخانه ثبت هست ک ۱۰۰۰ تا سکه مهریه دارم؟

واقعا ممنونم  کارمند دادگاه هسید؟ جسارتا دوستمون گفتن ب ازی هر سکه ۲۷۰ هزار باس بدم دولت.درست ...

این دوستمون یه چیزی شنیدن خیر درصدیه مث بنگاه که میری خونه بخری هرچی خونت گرونتر کمیسیوون بنگاه بیشتر  فک کنم خیلی کمتر خاستین حساب میکنم میگم ولی هزار تا سکه  هم خیلی گرونه 

مگه پسرتون خریدنیه اگه شوهرتون بهتون بده میدن و گرنه کل سکه هاتم بدی بچه مال پدره

حتما پدرش میگیره ازم...تا ۷ سال مال منه

ولی بهرحال باس مهریه بده ....وقتی نداره بده؟

نصف خونه داره.نصف باغ مخاد بره تقاضای طلاق بده چطوریه میدونید؟قواله ازدواج و بدمش پاره ش نمیکنه؟اگ ...

بله ثبت هس 

حتما پدرش میگیره ازم...تا ۷ سال مال منه ولی بهرحال باس مهریه بده ....وقتی نداره بده؟

ن خیر پسر تا 2 سال دختر تا 7 سال

حتما پدرش میگیره ازم...تا ۷ سال مال منه ولی بهرحال باس مهریه بده ....وقتی نداره بده؟

میره زندان 

این دوستمون یه چیزی شنیدن خیر درصدیه مث بنگاه که میری خونه بخری هرچی خونت گرونتر کمیسیوون بنگاه بیشت ...

من هدفم حضانت پسرم هست

باوجود ک میدونم پیر و ضعیف میشم برا بززگ کردنش

نصف خونه داره.نصف باغ مخاد بره تقاضای طلاق بده چطوریه میدونید؟قواله ازدواج و بدمش پاره ش نمیکنه؟اگ ...

نه بهش ندی قباله رو اون یه مدرکه برای تو ثبت ک هست تو محضر ولی اون دستت باشه امن تره وقتی تقاضای طلاق کنه مجبوره مهریتو بده اگر چیزی بنامش باشه به شما میرسه البته اگه نره بزنه ب نام کسی دیگه 

نه بهش ندی قباله رو اون یه مدرکه برای تو ثبت ک هست تو محضر ولی اون دستت باشه امن تره وقتی تقاضا ...

میگن هر چه معاملات طی سال قبل طلاق داشته رو لغو میکنن 

تقاضا طلاق از خودش باشه فک کنم نصف اموالش خواه ناخواه ب من میرسه بجز مهریه