2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پسر خودش داره توهین میکنه شما چرا بهت برمیخوره دوسم 🥲😁

بعضیا عادت دارن به این کلمه ها

دوست صمیمی من یه بچه خوردنی می بینه به شدت هرچه تمام تر بهش میگه طوووووله سسسسسسسسسسسگ چقد تو شیرینی 😁🥲

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

کره خر ب مادر ربط پیدا میکنه یا پدر؟

به پسر خودش ینی شوهر من

به شوهرم گفتم مادرت اینجوری گفت پیش من به پسرمون گفت بهش میگم چرا این حرفو به بچه من گفتی

حالا پشیمون شدم ک‌چرا به شوهرم گفتم که مادرت اینجوری گفته چون دیگ تکرار نکرد منم نگفتم تا اینکه امشب یهعو گفتم 🥴حالا میگم ولش نگی ب مادرت میگ میگم

به پسر خودش ینی شوهر منبه شوهرم گفتم مادرت اینجوری گفت پیش من به پسرمون گفت بهش میگم چرا این حرفو به ...

خیلی حساسی 

طرف با نوه و پسر خودش کل کل میکنه ب تو ک توهین نمیکنه 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸