2777
2789
عنوان

بیاین بگین رفتار من بد بود یا خواهرم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 83 پست
همه عمر حسرت داشتن خواهر بودم ولی از وقتی اومدم سایت دیگه حسرت نمیخورم

نمیخوام حسرتشو داشته باشی دیگه نمیتونی کاریش کنی ولی خواهرای خوبم پیدا میشن دوتا خواهر دارم تمام لحظاتمون یا پیش هم هستیم تو خونه ی یکیمون یا خرید و کافه و تفریح (البته قبل کرونا) یا دائما تماس تصویری داریم آبجیام سالگرد ازدواج و مناسبتایی مثل یلدا رو سورپرایزم میکنن شوهرمم واسه این ک عقب نیوفته مثلا چند روز جلوتر واسم تولد میگیره سورپرایزم میکنه  

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من تو. خونه خودم کار میکنه جوری که اگر مریض باشم نیاز به کسی نیس خودش از پس کارها و بچه ها برم ...

شوهر منم همینه تو خونه خودمون من زیاد کار نمیکنم یا ظرف باشه با هم میشوریم مریض باشم نمیزاره پاشم اما خب میگه خونه بقیه نمیشه اینجوری باشم پس غرور مردانگیم چی میشه..البته خونه مامانم مهمونم باشه یکم کمک میکنه تو سفره انداختنو اینا اما بعدش خودم میگم برو بشین ما میاریم..اینا انتظار دارن ظرفا رو هم بشوره وقتی مهمون دارن..واقعا بده آدم از عروس یا داماد انتظار بیش از حد داشته باشه..حالا عروس بیشتر از داماد میتونه کار کنه چون خانمه اما دامادا واقعا زشته انقد انتظار......

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤
مشکل من اینه نمیخام دلشو بشکنم..اما ازین به بعد میخام جوابشو بدم..از اول زندگیم بخاطر رفتاراش خیلی ب ...

خب پس اگر سکوت میکنی دیگه تاپیک برا جی زدی

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

عزززززیزم، همه مثل هم نیستن

من جونم برای خواهرام میره،  مخصوصا اونی که از من کوچکتره، بعد از فارغ شدنش با اینکه شاغل هستم هر روز می رفتم کارای خونه شو می کردم تا دو سه ماه، الان بچه ش 9 ماهشه، از آب و گل در اومده دیگه

اونم منو دوست داره یه روزایی که پسرم بدقلقی میکنه مهد نمیره اصرار میکنه میگه بیارش من نگه میدارم، از من بهتر به پسرم میرسه، اکثر تفریحات و مسافرتها هم با هم میریم، واسه هم کم نمیزاریم،،،،، عاشقشم

البته اینم بگم شوهرامون هم گوش شیطون کر خیلی خوبن و مثل خواهر ،خواهرزنها رو دوست دارن

چه پزی دادم  

حالا نری حسرت بخوری عزیز  

عین خواهر منه. من که رابطه ام را باهاش کمرنگ کردم و نمی گذارم از جزییات زندگیم سر در بیاره  

منم زیاد نمیرم خونش..گله میکنه پیش مامانم که دخترت تا پایین نمیاد خونم منم گفتم تو از عید نیومدی من چی بگم..میگه تو رو خونه مامانم میبینم هر چند روز خوبه دیگه..

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤
خوب چرا جوابش رو ندادی ؟ می گفتی تو نمیخواد شوهر منو تربیت کنی برو شوهر خودت رو تربیت کن داماد خوبی ...

نمیدونم..فقط تونستم بگم این همه آدم اینجان چرا شوهر من بره..بعدم به شوهرم گفتم بحث نکن باهاش و چندقه بعدش رفتیم

خواهر خوب هم هست که جون میده برا خواهرش 

خب پس همون کاری که با شوهر خودش کرده با شوهر توام میکنه.بهش بگو به شوهر من دستور نده.میتونی شوهر خود ...

آره دقیقا..شوهرشو فراری دادن با این دستورا..حالا هرچی به شوهرم میگم کمتر بریم میگه مادرپدرت گناه دارن تنهان 

حالاچراتویه ساختمان زندگی میکنیدبااین اخلاقش؟

آپارتمانیم چند طبقس..امسال دیگه میخام برم از اینجا فقط بخاطر رفتارای خواهرم..یه سر نمیزنه بهم مردم زندم..چند روزم زنگ نزنم یا نبینه منو مهم نیس..تو پارکینگم ببینه گاهی اوقات اصن نگا نمیکنه با همسایه ها حرف میزنه یا یه سلام الکی میده..

همین رو بگم‌که ۶ سال بزرگترم... همین رو بگم تا کاری براش سود نداشته باشه ی قدم برات بر نمی داره... و ...

عزیزم میفهمم..واقعا آدم از خواهرش خیلی انتظار داره..

نمیخوام حسرتشو داشته باشی دیگه نمیتونی کاریش کنی ولی خواهرای خوبم پیدا میشن دوتا خواهر دارم تمام لحظ ...

خوش به حالت و قدرشون رو بدون..

خب پس اگر سکوت میکنی دیگه تاپیک برا جی زدی

نمیخام دیگه بزارم شوهرمو خرد کنن نمیخام دیگه بخاطر بقیه با هم بحث کنیم

عزززززیزم، همه مثل هم نیستن من جونم برای خواهرام میره،  مخصوصا اونی که از من کوچکتره، بعد از ف ...

خدا رو شکر عزیزم قدرشو بدون