2777
2789
عنوان

خب منم رفتنی شدم

383 بازدید | 17 پست

جایی نمیرم😂😐نشستم فکرام و کردم و مشاوره از هرکی تونستم گرفتم اقا من درخواست پسره رو قبول میکنم همین فردا هم زنگ میزنم اوکی میدم ک بیاین خواستگاری فقط الان من چون سابقه م تو خاستگاری خرابه و فقط دوست دارم اذیت کنم 😂 یکم راهنمایی کنید من چیکار کنم چطور رفتار کنم چی بپوشم و ... تروخدا بگید ک اماده باشم 

دوستای گلم دخترم از عکس پروفایلم قضاوت نکنید من و یه دنیا عشق ب کره و ادماش  KANG TAE YOON ♡ YOON GYUN SANG ♥عاشق چشمای بادومیشون عشق فقط زل زدن ب دیوار 😶😂ی وقتایی شاد و وقتاییم غمگین 
فعلا برو.بخوب پوستت مهمه

😂😂تروخدا راهنمایی کن من همیشه خاستگاری گند میزنم

دوستای گلم دخترم از عکس پروفایلم قضاوت نکنید من و یه دنیا عشق ب کره و ادماش  KANG TAE YOON ♡ YOON GYUN SANG ♥عاشق چشمای بادومیشون عشق فقط زل زدن ب دیوار 😶😂ی وقتایی شاد و وقتاییم غمگین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا بگید دیگه عههه

یه لباس معمولی..خودت باش،یذره ارایش ملیح..

رفتادرم چی چی کار کنم چی بگم چی نگم

چیزی نگو اگ چیزی ازت پرسیدن با صدای آروم جوابشونو بده با لبخند 🙃ی ذره لبخندا کل دندوناتو نریزی بیرون بعد آرایش هم زیاد نکن ک خود واقعیت ببینن❤️✌️موفق باشب

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️

تقریبا چیزی نگو 

در حد چند کلمه خوش آمدگویی و خدا حافظی

بعداً نظر بله و یا خیرتون رو به خواستگار میرسونید..

سریعترین راه برای استجابت دعا آن است که خالصانه، خوشبختی دیگران را از خدا بخواهید.
در ضمن لبخند و احترام گذاشتن یادتون نره جذاب و متین باوقار

از نظر شما ک اقا هستین بیشتر توضیح بدین

گند نزن😅

سعی میکنم😂

از نظر شما ک اقا هستین بیشتر توضیح بدین

حقیقتا من تا الان چندباری خواستگاری رفتم هر چند هیچکدوم به نتیجه نرسید

ولی چیزی که می پسندم اینه که دختر یک لباس خوب و معقول و البته جذاب بپوشه

لبخند بزنه و احترام خانواده خواستگار رو نگه داره

گهگاهی سرش رو بالا بگیره و خواستگار و خونواده اش رو یه نگاهی بندازه

منظورم اینه حتی اگر از طرف خوشت هم نمیاد احترامشون رو حفظ کن

سریعترین راه برای استجابت دعا آن است که خالصانه، خوشبختی دیگران را از خدا بخواهید.