2777
2789
عنوان

حالم بده نمیدونم چیکار کنم

109 بازدید | 14 پست

من با یه پسری ۵ سال تو رابطه بودم خیلی دوسش داشتم اونم ب گفته خودش منو دوست اما توی اون ۵ سال خیلی سعی کردم همه چیو درست کنم بارها بهم خیانت کرد بخشیدمش بعد چون سنم کم بود نمیخواستم فعلا ازدواج کنم بهش میگفتم منو ببر بیرون اما نمی‌برد کلا ب نیاز هام بی توجهی می‌کرد اما من همه کار برا اون میکردم الان ۳ ماه کات کردم باهاش و یکی هم الان تو زندگیمه اون خیلی دوسم داره هر هفته بیرون کادو برام میگیره وابستمه میگه هرجور ک بخوای خودمو بهت ثابت میکنم حالا دوست پسر قبلیم خیلی زنگ میزنه التماس میکنه میگه بخدا درست میشم نرو هروز برام پول میزنه و اینکه دوست پسر الانم از او خبر داره میدونه ک ۵ سال با این بودم حتا یه بار هم دعوا کردن الان نمیدونم چیکار کنم دلم نمیخواد کسی توی زندگیم باشه ولی خب دیشب میخواستم کات کنم خیلی التماس کرد ک ول نکن الان گیر کردم ای وسط ن این میره ن اون خطمو عوض کردم ک دوست پسر قبلیم زنگ نزنه ولی خب میاد در خونمون داره شر ازش درست میشه چیکار کنمممممم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس همین دومی رو بچسباولی هم بهش بگو دیگه نمیخوام وگرنه شکایت میکنم

اینم بگم وضع مال دومی خیلی خوبه ماشین سنگین داره همه چیش اوکی ولی قبلی دستش تنگ بود وضعیت خاستگاری اینا نداشت