2777
2789
عنوان

این دیگه چه مدل ویاریه😬😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 56 پست

قوره 😁

من سر دخترم فقط قوره میخوردم 

حالم خوب میشد صبح نهار شام کنارم بود 

حتی صبحها ناشتا یا نصفه شب مامانم ترشی گذاشته بود داده بودم بهم میرفتم میخوردم 

یادم میاد خنده ام میگیره خخخخ 

عین انسانهای اولیه شده بودم 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
همیشه سر دومی بدتره اوضاع برو دکتر بهت تقویتی بده دمیترونم روزی یکی بخور ایرادی نداره  ولی خ ...

منم هنوز اولشه میدونم چی در انتظارمه. ‌تو بارداری اولم یک سره تو بیمارستان بستری بودم ب خاطر ویار 

دکترم تا ۱۵ ام نیست😔😔😔

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فک میکنم بچتون پسر چون منم سر پسرم از شوهرم و خیلی چیرهای دیگه بدم میومد 

ربطی نداره ویار و اینچیزا الکیه اتفاقا من سر دخترم از بوی شوهرم بدم میومد

خدایا مرا ببخش بخاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود
من هفته ۸ هستم گرسنه میشم ولی نمیتونم چیزی بخورم کلافه شدم 

منم همین جوریم 

مردم از‌گرسنگی ولی غذا که میبینم حالم بد میشه

بتامم بالا بود  ب اینم ربط داره؟

نه گلم .ببین بتا.ویار ضربان قلب این که نی نی سمت راستت یا چپته اینکه موهای زائدت زیاد شده یا کم همه اینا الکیه از دکتر پرسیدم ببینیم صلاح بالاسری چی هست چی بهمون داده گلم.بچه اولت چیه

منم هنوز اولشه میدونم چی در انتظارمه. ‌تو بارداری اولم یک سره تو بیمارستان بستری بودم ب خاطر ویار&nb ...

برو بیمارستان همین کارارو برات میکنن

منکه وسطاش خونریزی معده ام کردم 

کلا بیمرستان بودم

مصمومیت بارداری داشتم

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه

حالا من ویارم هفته های اول این بود از بعضی لباس ها بخصوص مانتوها  و ظرف ها بدم میومد کم کم از مرغ بدم اومدهمش در حال عق زدن بودم وقتی مانتو می پوشیدم ولی تو سه ماهه دوم خوب شدم .البته دکترم چند مدل قرص ضد تهوع هم داد ولی زیاد استفاده نکردم

دوستان مهربونم میشه برا عاقبت بخیری فرزندم دعا کنید و صلوات بفرستید. منم برا بچه های شما دعا میکنم عاقبت بخیر بشن
قوره 😁 من سر دخترم فقط قوره میخوردم  حالم خوب میشد صبح نهار شام کنارم بود  حتی صبحها ن ...

من الان با قرقوروت دارم این کار رو میکنم😁

حالا من ویارم هفته های اول این بود از بعضی لباس ها بخصوص مانتوها  و ظرف ها بدم میومد کم کم از م ...

منم تو بارداری اولم خیلی ویار عجیب غریبی  داشتم

تازه تا ۹ ماهگی ویار داشتم

دیدی بعضی ها اصلا ویار ندارن.  خوش ب حالشون واقعا

لعنت ب بارداری گند...منم افتضاح بودم..الانم ۲۴هفته ام هنوز استفراغ میکنم

نی نیتون چیه تو سنو ان تی بهتون درست گفتن جنسیتو