2777
2789
عنوان

این دیگه چه مدل ویاریه😬😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 56 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گشنم میشه شدید همه چیم میخورم ب شرطی ک کسی برام بپزه از اجاق گازم بدم اومده😶😶

منم شدید گرسنه میشم اما از غذاها بدم میاد؟

هفته چندمی؟

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
من کشک یا قره قروت همیشه تو دهنم بود کمکم می کرد گاهی مجبوری سرنمازم تو دهنم بود نمیتونستم

منم قرقوروت گذاشتم کنار دستم اندازه سر سوزن ذهنم میذارم.  حالمو بهتر میکنه 

ولی اگه بیشتر بخورم معده مو اذیت میکنه

همیشه سر دومی بدتره اوضاع

برو دکتر بهت تقویتی بده

دمیترونم روزی یکی بخور ایرادی نداره 

ولی خیلی حالت بد شد برو برات سرم بنویسن فشارت و قندت نیوفته

منم همین بودم ولی خیلی خیلی بدتر

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
دیروز هوس فلافل کرده بودم با چه ولعی هم خوردم یعنی به دقیقه نکشید بچم هدیه رو وا نکرده پس فرستاد &nb ...

چقدر بده این جوری 

یادش به خیر اهنگ سیاوش قمیشی رو میشنیدم حالم بد میشد بالا میاوردم 

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.